Muhasebe fırtına gibi

Muhasebe fırtına gibi

Süper Grupta Muhasebe Gençler, Ada Sarayönü Bde de Sanayispor takımları liderliğini devam ettirdiler

1.Amatör Küme Süper Grup’ta 9.hafta heyecanı geride kalırken, Bozkır Gençlerbirliği’ni deplasmanda 3-2 mağlup eden Muhasebe Gençler, 21 puanlı Beyşehir Belediyespor’un önünde averajla liderliğini devam ettirdi. Beyşehir Belediyespor’dan liderliği aldıktan sonra bir daha bırakmayan Muhasebe Bozkır’ı mağlup ederek ligdeki 7.galibiyetini aldı. Medaş Tek Meramspor’u 1-0 mağlup eden Beyşehir Belediyespor ise Medaş’ın ensesinde nefesini hissettirdi. Lige zirve mücadelesiyle başlayan Ereğlispor ve Selçuklu Belediyespor da haftayı kayıpsız atlatarak lider Muhasebe’ye “zirveyi bırakmayacağız” mesajını verdiler. Ereğli deplasmanda Karapınar Belediyespor’u 1-0 mağlup ederken, Selçuklu Belediyespor da evinde Tuzlukçu Belediyespor’u 3-0’la geçti. Lige kötü başlayan ancak daha sonra toparlanan Karatay Belediyespor, grubun averaj takımı Emniyetspor’u 8-0 mağlup ederek puanını 16’ya çıkarmayı başardı. Grupta galibiyeti bulunmayan Emniyetspor’un ise Karatay maçı sonrası kalesinde gördüğü gol sayısı 38’e çıktı. TFF 3.Lig’den düştükten sonra bu lige tekrar dönmek isteyen Yeni Ereğlispor ise grupta tam anlamıyla hayal kırıklığına yol açtı. Bu hafta Telekomspor’a 3-1 mağlup olan 9 haftası geride kalan ligde sadece 1 kez kazanan Yeni Ereğlispor rakip filelere 11 gol atarken kalesinde ise 45 gol gördü. Yeni Ereğlispor’u 3-1 mağlup eden Telekomspor ise puanını 13’e çıkararak alt sıralardan kurtulmanın sevincini yaşadı

HAVZAN ZİRVEYE GÖZ KIRPTI
1.Amatör Küme A Grubu 9.hafta maçlarında lider Sarayönü Belediyespor, Cihanbeyli Belediyespor ile deplasmanda 3-3 berabere kalırken, deplasmanda Kuluspor’u 3-1 mağlup eden Havzan puanını 15’e çıkararak liderle arasındaki puan farkını 5’e indirdi. Selçukspor’u 5 kırmızı kartın çıktığı maçta 3-2 mağlup eden Derespor puanını 14’e çıkardı. Ortaköy Belediyespor karşısında 1-0 geriye düştüğü maçta sahadan 3-1’lik skorla ayrılan Demirspor ise puanını 9’a çıkartarak alt sıralarda derin bir nefes aldı. Lider Sarayönü Belediyespor’un bay geçeceği 10.haftada grup ikincisi Havzanspor, Cihanbeyli Belediyespor ile, Derespor ise Ilgınspor ile karşılaşacak. Ortaköy galibiyetiyle moral bulan orta sıralara yükselmek isteyen Demirspor ise Kuluspor ile karşılaşacak.
SANAYİSPOR DOLUDİZGİN
1.Amatör Küme B Grubu’nda liderliğini yenilgisiz devam ettiren Sanayispor, Araplarspor’u 6-0 mağlup ederek zirveye iyiden iyiye demir attı. 9 haftası geride kalan ligde yalnızca 1 kez berabere kalan Sanayispor müthiş performansını bu hafta da devam ettirirken puanını 25’e çıkardı. Lig ikincisi Meram Belediyespor ise Maliyespor’u 7-1 mağlup ederek Sanayispor ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu. Stadspor, Derebucakspor’u 3-2 ile geçerek 4.sıraya yükseldi. Hakimiyetspor’u 4-1 mağlup eden Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise 21 puana yükselerek zirve şansını sürdürdü. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Karapınar Esnafspor’u 4-0 mağlup eden İçeri Çumra Belediyespor puanını 8’e çıkararak nefes aldı. Ligde 10.haftaya Sanayispor-Meram Belediyespor maçı damgasını vuracak. Lider Sanayispor kazanırsa iyiden iyiye rahatlayacak. Meram Belediyespor kazanırsa zirve yarışı kızışacak. Grupta 10.haftanın programı şöyle:
Araplarspor- Stadspor, Meram Belediyespor- Sanayispor,Maliyespor- Ç.Çumra Belediyespor
Derebucakspor- Karapınar Esnafspor,Hakimiyetspor- İ.Çumra Belediyespor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.