Muharrem İnce'nin parti kuracağı tarih açıklandı

Muharrem İnce'nin parti kuracağı tarih açıklandı

Barış Yarkadaş katıldığı canlı yayında, Muharrem İnce'nin yeni parti kuracağını açıkladı.

TV100'de yayınlanan ve Ahu Özyurt'un sunduğu 10’dan 12’ye programına Gazeteci Barış Yarkadaş konuk oldu. 

CHP'den ayrılacağı konuşulan Muharrem İnce için  "Muharrem İnce de  yeni bir parti ile toplumun karşısına çıkacak" diyen Barış Yarkadaş, ocak ayının ilk günlerinde partisini duyuracağını iddia etti.

Barış Yarkadaş, canlı yayında Muharrem İnce'ye ilişkin şunları söyledi:

"Şu bir gerçek, Türkiye'de bir siyasi arayış var. Şu anda en büyük parti kararsızlar partisi olmaya doğru adım adım gidiyor. Siyasette bir arayış var, yurttaş yeni bir yüz yeni bir nefes yeni bir soluk istiyor. Çünkü mevcut siyasetçilerin artık Türkiye'nin sorunlarını çözemediğini, bu sorunların altından kalkamadığını düşünüyor. Çok parti kurulması da memleket açısından faydalıdır. Yeni partiler de diğer partilerin daha çok çalışmasını gerektirir, rekabet ortamı oluşur. Demokrasi dediğin de odur. 

OCAK AYININ İLK HAFTASI

Muharrem İnce'nin de, ocak ayının ilk haftasında artık partisini kuracağını ve ilan edeceğini düşünüyorum. Bir program taslağı üzerinde ekibiyle birlikte çalışıyor. Bir yerde kampa girdiler, beş altı günlük bir kamp yapacaklar. Sanırım aralık ayının sonunda, ocak ayının ilk günlerinde Muharrem İnce de yeni bir parti ile toplumun karşısına çıkacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.