Muhammed Ali Spor Salonu’nda Sona Gelindi

Muhammed Ali Spor Salonu’nda Sona Gelindi

Efsane Boksör Muhammed Ali’nin isminin yaşatılacağı Pursaklar Belediyesi Spor Salonu’nda sona gelindi. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Muhammet Ali’nin hatırasına sahip çıkacağız ve ismini t...

Efsane Boksör Muhammed Ali’nin isminin yaşatılacağı Pursaklar Belediyesi Spor Salonu’nda sona gelindi. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Muhammet Ali’nin hatırasına sahip çıkacağız ve ismini tebessüm şehrimizde yaşatacağız" dedi.

Pursaklar Belediyesi tarafından Yavuz Bulvarı üzerinde yapılan yeni spor salonundaki hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Selçuk Çetin tarafından isminin Muhammed Ali olacağı açıklanan spor salonunda sıva ve boya işleri tamamlanarak spor aletlerinin kurulumu başladı. Çevre düzenlemesiyle birlikte son şeklini alacak olan spor salonu ilçe halkına en iyi şekilde, modern cihazlarla donatılmış bir şekilde hizmet verecek. Böylelikle belediyeye ait ilçedeki spor salonlarının sayısı 7’ye yükselecek.

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörü olarak bilinen ve bir dönem ringlerin yaşayan efsanesi olarak tabir edilen Muhammed Ali’nin isminin Pursaklar’da yaşatılması ise ilçe halkının takdirini kazandı.

Muhammed Ali’nin vefatının ardından ismin ilçede yaşatılacağını açıklayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Cesareti, duruşu ve kararlılığıyla tüm spor camiasına ilham kaynağı olan, yumruklarını mazlumlar için konuşturan Muhammed Ali’ye Allah’tan rahmet diliyorum. Muhammet Ali’nin hatırasına sahip çıkacağız ve ismini tebessüm şehrimizde yaşatacağız" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.