Muammer Çağlayan: İyi Parti’nin İktidarında Güneş Herkese Gülümseyecek

Muammer Çağlayan: İyi Parti’nin İktidarında Güneş Herkese Gülümseyecek

Siyasi Partilerin Konya’daki Selçuklu İlçe Başkanları; fikirlerini, siyasi görüşlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı

İYİ Parti Selçuklu İlçe Başkanı Muammer Çağlayan

İyi Parti’nin İktidarında Güneş Herkese Gülümseyecek, Onun İçin ‘yüzünü Güneşe Dön Türkiye’ Diyoruz

Evet Türkiye'nin parlayan güneşi ve yükselen yıldızı İYİ PARTİ, iktidarında gerçekleştireceği projelerini ve hizmetlerini anlatmaya devam ediyor.

ARTAGAN;

İyi Parti'nin siyaset anlayışı ve millete hizmet aşkı ile üç yıllık süreçte özverili bir çalışma sonucu hazıladığı "EKONOMİ PROGRAMI"dır.

ARTAGAN'la başta milli gelirin artırılması, işsizliğin ortadan kaldırılması, şeytan üçgeni olarak gördüğümüz (faiz-döviz-enflasyon) kıskacından Türkiye'nin kurtulması, başta tarım ve sanayi de üretimin artırılması ve üretim maliyetlerinin düşürülmesi için teşvik ve desteklerin sürekli kılınması, bilim ve teknoloji yatırımlarının maksimum seviyeye çıkarılması, ihracatın artırılması gibi politikaları ile gelişmiş dünya ülkelerinin halkı bugün nasıl yaşıyorsa milletimizin de aynı imkan ve haklara sahip olması gibi ekonomik anlamda pek çok konuyu içermektedir.

RÜZGAR GÜLÜ;

Ülkemizi huzura ve mutluluğa kavuşturmak için başta aile birliği, gençlik ve eğitim politikaları, kadınlarımızın ekonomik ve sosyal hayata katılmalarını sağlamak, toplumdaki tükenmişlik sendromunu ortadan kaldırarak milletimize pozitif bir yaşam sunmayı içermektedir.

PROJEYE DEĞİL RANTA KARŞIYIZ;

Ayrıca Eğitimde, sağlıkta, turizmde, diğer hizmet sektörlerinde ve insan hayatının her alanına sunacağı, çağımızı ve dünyayı yakalama projelerimizi de sırasıyla açıklamaya devam edeceğiz.

Bütün bunlar için sloganımız; "Projeye değil ranta karşıyız."

 

Artık millet herşeyin farkında, yirmi yıllık süreçte yaşadığı kabusları İYİ PARTİ gözler önüne serdi. İşte bundan dolayı; "MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR" diyoruz ve öyle de olacak.


EKİM AYI NOTLARIM 

 

☑️AMERİKAN CONİLERİNİN BİLMEDİKLERİ...

Abd Kongresinin Temsilciler Meclisi, Türk düşmanlığını bu defa da Ülkü Ocakları üzerinden sürdürdü.

 

Bilmez tabi Amerikan Conileri, Türklerin, Ülkücülerin, Bozkurtların kökünün mazide olan ati olduğunu.

 

Bilmez tabi, Ülkücülerin Mefkûrelerinin Türk İslam Ülküsü Mefkûresi olduğunu. 

 

Bilmez tabi, Tanrı Dağı kadar Türk, Hira Dağı kadar Müslüman olduklarını. 

 

Bilmez tabi, Ülkü Ocaklarının ismini Hoca Ahmet Yesevi Ocağından aldığını. Çünkü Yesevi Ocağı varken Abd'nin olmadığını bilmez tabi.

 

Bilmez tabi Amerikan Conileri, Türklerin bir Bozkurt'un rehberliğinde körükle ateş yakıp demir dağları eriterek Ergenekon'dan çıkıp yedi kıtaya hükümettiklerini. 

 

Türklerin sekizinci kıtayı kurmak için, Arif Nihat Asya'nın BAYRAK şiirindeki;

"Tarihim, şerefim, şiirim, her şeyim:

Yer yüzünde yer beğen!

Nereye dikilmek istersen,

Söyle, seni oraya dikeyim!" dediği dörtlüğünü Ülkücülerin şiar edindiklerini, bilmez tabi Amerikan Conileri.

 

Bilmez tabi Amerikan Conileri, Ülkücülerin KIZIL ELMA'sını. Ama devran tekrar döyüyor, her şafakta bir gün daha yaklaşıyorsunuz Türkleri, Ülkücüleri, Bozkurtları tanıyacağınız o kutlu günlere...

☑️SARAYIN DAHİYANE 1000 YENİ MARKET PROJESİ

Pahalılığın önüne geçmek için Türkiye genelinde Tarım Kredi Tüketim Kooperatifleri 1000 market şubesi daha ihdas edecekmiş. 

 

AKP'nin direktifleri ile partilileri tarafından ŞOK, A101, BİM gibi marketler de binlerce şube ile aynı amaçla açılmıştı.

 

Siz üretimi artırmak ve üretim maliyetlerini düşürmek için gerekli tedbirleri almaz, gerekli teşvikleri vermezseniz market zincirleri açmak nafile.

 

Defalarca yazdım, pahalılığı düşürmek için "SİZ YAPARAK ÖRNEK OLUN" diye. Akaryakıt, doğalgaz, elektrik, direkt ve dolaylı vergilerde indirimler yapmalısınız.

 

Görülüyor ki anlamak istemiyorsunuz, milleti oyalıyorsunuz..!

☑️HDP'NİN BİZE KARŞI OLMASI GURURUMUZDUR

Sayın Erdoğan, Meral Akşener'in sistemi yeniden dizayn edip güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş demokratik parlamenter sisteme geçince "BEN BAŞBAKAN OLACAĞIM" sözlerini çarpıtarak, "Hdp Meral Akşener'i veto etti" dedi. 

 

Erdoğan'ın bu sözleri İyi Parti ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener için gurur verici bir durum. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener daha önce kendisine sorulan bir soru üzerine, hdp'yi pkk'nın yanına koymuştu zaten.

 

Ancak 20 yıldır Erdoğan'ın, destek aldığı, beraber olduğu, birlikte çözüm süreci yürüttükleri hdp, bugüne kadar Erdoğan'ı hiç veto etmedi. Bununda Akp'nin ve Erdoğan'ın gurur tablosu olduğunu kendisine hatırlatırım...

☑️ SİYASİ CİNAYETLER

Hatırlayın son on yılda yapılan seçimler öncesi ülkenin değişik yerlerinde patlayan bombaları, siyasi rant uğruna yapılan çözüm sürecinde şehit verdiğimiz yüzlerce askerimizi, polisimizi, vatandaşlarımızı. 

 

Ayrıca belirtiyim, siyasi cinayet illaki insanları yaralamak ve öldürmek değildir. YSK'nın mühürsüz oyları geçerli sayması da siyasi cinayettir. AKP'nin İstanbul büyükşehir Belediyesi seçimlerini iptal ettirmesi de siyasi cinayettir. Tekrarında fark yemesi de siyasi cinayettir. (Kendi beynine sıkmıştır) Hiç Ata binmemiş birisinin Atı alıp Üsküdar'ı geçmesi de siyasi cinayettir. Biraz düşünürsek yirmi yıllık süreçte sayısız siyasi cinayetler olduğunu görürüz.

 

☑️YAZIKLAR OLSUN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ BİR TERÖRİST DEVLETE FEDA ETTİNİZ...

Müslüman Afganistan halkını katleden, kadın çocuk demeden acımasızca öldüren Taliban teröristlerinin günlerdir yolunu gözlediniz. Hani derler ya dervişin fikri neyse zikri odur diye. Türkiye'de kabul edip ağırladınız masada karşılıklı oturup hasret giderdiniz. Kılık kıyafetleri ile de tam size göreydiler.

 

Daha önce FETÖ, bu günlerde ise MENZİL ve TÜGVA referanslı kadrolaşan Akp hükümeti, önümüzdeki günlerde TALİBAN referanslı Devlet modeli ister mi? Bilmiyorum, bekleyip göreceğiz..! 

 

Başarabilirler mi? Başaramazlar, çünkü Atatürk'ün kurduğu bu kutlu devletin ve bu aziz milletin varlıklarından geçinerek, Taliban benzeri modellere kalkışanlar başaramadılar. Ve büyük bedeller ödeyerek helak olup gittiler. 

 

Başaramazlar, çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türk dehası Mustafa Kemal Atatürk evrensel değerler üzerine demokratik, laik, bağımsız bir hukuk devleti olarak kurmuştur. Ve ebediyen yaşayacaktır...

 

☑️YOK ÖYLE ÇIKIP ADAYIMIZ ERDOĞAN DEYİP, ORTALIKTA BİRBİRİNİZE YASLANARAK DOLAŞMAK.

BEDELİNİ SANDIKTA ÖDEYECEKSİNİZ...

Sözüm, demokratik parlamenter sistemi güçlendirip iyileştirerek, kuvvetler ayrılığını işleterek güçlü devlet oluşturma yerine, bütün kanunları bir kişiye uydurarak partili Cumhurbaşkanlığı sistemini getirip Türkiye'yi üçüncü dünya ülkesi haline getiren Cumhur İttifakı bileşenlerine.

 

Hatırlayın ne demişti Sayın Erdoğan "Verin şu kardeşinize yetkiyi dövizle, faizle, enflasyonla nasıl mücadele edilirmiş görün" diyeli üç buçuk yıl oldu. 

 

Üç buçuk yıl önce, 1 dolar 4.6 TL iken, bugün 1 dolar 9.3 TL yi geçti.  İki haneli rekora koşuyor.

 

Verdik yetkiyi, gördük hanyayı Konya'yı. Bir daha mı tövbeler olsun diyor millet...

 

☑️PERİYODİK OLARAK YAPILAN ZAMLAR

Kayıp 128 Milyar Doları bulup yerine koymak yerine, iğneden ipliğe zam üstüne zam yaparak milletten çıkarmaya çalışıyorlar, cezayı millet çekiyor. 

❗Akaryakıta ZAM

❗Doğalgaza ZAM

❗Elektriğe ZAM 

❗LPG'ye ZAM

Konu ile ilgili açıklamasında Sayın Erdoğan, 

"Fiyat artışlarında yaşanan durum yüksek kar hırsından" buyurdu. Anlaşılan özel sektöre gönderme yaptı.

 

İyi güzel de devlet eli ve onayı ile yapılan Akaryakıt, LPG, Doğalgaz ve Elektrik zamlarına ne diyeceğiz.

 

☑️SÖZDE VAKIF VE DERNEKLERİN GELECEĞİ...

Panik yapmaya gerek yok, çok lafa söze de gerek yok.

Vakıfların ve derneklerin amacına uygun olmayan, gelirlerini şaibeli şekilde sağlamış, kaynakları gizlenmiş, hatta bütün bir milletin hakkı olan varlıklar bazı hükümet yetkilileri tarafından peşkeş çekilmişse, böyle vakıf ve dernek görünümlü kuruluşlar vakti zamanı geldiğinde yine devlet tarafından kanunlar ve hukuk çerçevesinde Kredi Yurtlar kurumuna veya benzeri devlet kurumlarına devredilir, olur biter.

İşte o vakit zaman geldiğinde, saltanatları biter. Ne sahte ne yandaş vakıf-dernek kalır. Ne Tügva kalır, nede Türgev kalır. Ne Okçusu kalır, nede Bopcusu kalır...

Sağlıcakla kalın kıymetli okurlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.