Motorin ve LPG'ye zam var mı?

Motorin ve LPG'ye zam var mı?

Benzine zam geliyor. Motorin ve LPG Otogaz'a zam var mı? sorusu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte detaylar...

Hem petrol hem de dolar/TL’deki yükseliş, akaryakıt fiyatlarında güçlü zamları da beraberinde getiriyor. Benzine bu akşam 44 kuruşluk yeni zam geliyor. Benzine gelecek zam ile birlikte litre fiyatı İstanbul’da 8,40 TL’ye, Ankara’da ve İzmir’de 8,50 TL’ye yükselmiş olacak.

Benzin için açıklanan zam haberinin ardından vatandaşlar "Motorin ve LPG Otogaz'a zam var mı?" sorusunun cevabını araştırıyor. İşte detaylar...

MOTORİN VE LPG OTOGAZ'A ZAM VAR MI?

"Motorin ve LPG Otogaz'a zam var mı?" sorusunun cevabı belli oldu. Motorin ve LPG Otogaz'a henüz yeni bir zam kararı bulunmuyor. Ancak motorin ve LPG Otogaz'a gelecek herhangi bir zam da son iki zam gibi doğrudan pompa fiyatına yansayacak.

LPG Otogaz'a 2 Ekim 2021 tarihinde 71 kuruş zam gelirken 21 Ekim’de 22 kuruş daha zam gelmişti. Gelen bu iki zam sonrası LPG Otogaz fiyatı İstanbul'da 6,17 lira, Ankara'da 6,25 lira, İzmir'de ise 6,27 liraya yükselmişti.

Motorinin litre fiyatı ise en son 19 Ekim’de 23 kuruş zamlanmıştı. 23 kuruşluk gelen bu zam ile birlikte motorin fiyatı Ekim ayında bugüne kadar toplamda 87 kuruş zamlandı. Motorin fiyatı İstanbul'da İstanbul’da 8,20 TL, Ankara’da ve İzmir’de 8,29 TL seviyesinde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.