Moralsiz Konyaspor’a Sivas maçı öncesi kötü haber

Moralsiz Konyaspor’a Sivas maçı öncesi kötü haber

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında TÜMOSAN Konyaspor evinde Corendon Alanyaspor ile karşılaştı.

Yeşil-beyazlı ekip rakibine 2-0 yenilerek 36 puanda kaldı. Konyaspor kötü futbolu ile taraftarından büyükt tepki alırken kümede kalma adına büyük bir avantajı elinin tersiyle itti. Yeşil-beyazlı ekip haftayı 15. sırada puanla tamamlarken ateş hattı ilede puan farkı 3’e indi. Alanyaspor karşısında oynadığı futbol ve aldığı kötü sonucun ardından taraftarının büyük tepkisini çeken Konyaspor’a Sivasspor maçı öncesinde bir kötü haber daha geldi.

Hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak Konyaspor çalışmalarına Salı günü başlayacak. Alanyaspor maçı sonrasında teknik direktör Fahrudin Ömerovic futbolculara kafalarını toplamaları için iki gün izin verdi. Yeşil-beyazlı futbolcular zorlu maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Zorlu maç öncesinde Konyaspor’da sakat ve cezalı oyuncu sayısı camianın canını sıktı
Yeşil-beyazlı ekipte Hadebe ve Uğurcan Yazğılı, Alanyaspor karşısında gördükleri sarı kart sonrası cezalı duruma düştü. İki oyuncu da gelecek hafta oynanacak olan Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra maçta sakatlanan Oğulcan Ülgün maça çıkamayan kaleci Slowik ve diğer sakatların durumu ise belirsizliğini koruyor.
SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum