Mobilyacı esnafına mesleki eğitim

Mobilyacı esnafına mesleki eğitim

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) tarafından uygulanan Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Projesi kapsamında Mobilyacılar Sanayi Sitesindeki esnaflara, sanatkarlara ve çalışanlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) tarafından uygulanan Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Projesi kapsamında Mobilyacılar Sanayi Sitesindeki esnaflara, sanatkarlara ve çalışanlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, “Esnaf ve Sanatkarlarımızın ihtiyaç duyduğu her bilgiye daha kolay erişmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 

Karabacak, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) proje kapsamında kurulan KONESOB Bilgilendirme Merkezinin, belirli aralıklarla işverenlerin ve çalışanların bilgilendirildiğini söyledi. Merkez tarafından saha ziyaretleri gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Karabacak, özellikle kayıtlı istihdam hakkında işverenlerin ve çalışanların bilgilendirildiğini, mesleki eğitime yönlendirme yapıldığını vurguladı. Bu tür toplantıların devam edeceğini ifade eden Karabacak, “Esnaf ve Sanatkarlarımızın ihtiyaç duyduğu her bilgiye daha kolay şekilde erişmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.   

Başkan Karabacak’ın konuşmasının ardından, proje kapsamında SGK, İŞKUR, KOSGEB ve Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürlüğü temsilcileri, Mobilyacılar Sanayi Sitesindeki esnaflara, sanatkarlara ve çalışanlarına kurumlarının yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 

Karabacak ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, toplantının ardından kurs ve imalathaneleri ziyaret etti.

HABER MERKEZİ


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.