Mobil taziye aracı vatandaşın hizmetinde

Mobil taziye aracı vatandaşın hizmetinde

Meram Belediyesi’nin kendi bünyesindeki atölyelerde iç dizaynı gerçekleştirilen mobil taziye araçları soğuk kış günlerinde ihtiyaca karşılık veriyor.

Meram Belediyesi’nin kendi bünyesindeki atölyelerde iç dizaynı gerçekleştirilen mobil taziye araçları soğuk kış günlerinde ihtiyaca karşılık veriyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, belediyeciliğin sadece fiziksel çalışmalardan ibaret olmadığını kaydederek, “Mutlulukta da acıda da tüm hemşehrilerimizle beraberiz” şeklinde konuştu.  Meram Belediyesi, fiziki belediyeciliğin yanı sıra, sosyal belediyecilik alanında da yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda belediyenin kendi bünyesindeki atölyelerde özel olarak dizayn edilen taziye otobüsleri, vatandaşların acılı günlerinde misafirlerini ağırlamasına vesile oluyor. Özellikle soğuk kış günlerinde vatandaşların içerisinde misafir edildiği mobil taziye araçlarında Meram Belediyesi tarafından yemek ve sıcak çay ikramı da gerçekleştiriliyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, vatandaşların bazen mutlu bazen de acılı günlerinde yanlarında olmaya devam ettiklerini belirtirken, ”Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek adına elimizden geldiği ölçüde projeler üretiyor, planlamalar yapıyoruz. Fiziki olarak ilçemizi güzelleştirirken, sosyal alanda da hemşehrilerimizin yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bazen düğünlerde, bazen iş yeri açılışlarında, bazen hasta ziyaretlerinde, bazen yavrularını kucaklarına aldıklarında. Gönül almak ve gönüllerde olmak bizim için çok kıymetli. Mobil taziye araçlarımızla da hemşehrilerimizin acılı günlerinde bir nebze olsun destek olmaya gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

4 MOBİL TAZİYE ARACI MERAM’IN HER NOKTASINA HİZMET VERİYOR

Taziye araçlarının iç dizaynının tamamıyla Meram Belediyesi’nin atölyelerinde gerçekleştirildiğini belirten Başkan Kavuş, “Göreve geldiğimizde var olan taziye otobüslerimizin ihtiyacı tam olarak karşılamadığını tespit ederek otobüs sayımızı 4’e yükselttik. Destek Hizmetleri birimimiz tarafından atölyelerimizde hazırlanan otobüslerimizi araç filomuza dahil etmiştik. Bugün gelinen noktada, özellikle soğuğun etkili olduğu günlerde araçlarımız önemli bir görev üstleniyor. Yine otobüs park alanı için uygun olmayan noktalarda taziye çadırlarımız da talebe cevap veriyor. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hemen hemen her alanda geliştirdiğimiz sosyal projelerimizle vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.