Mimar ve mühendisler iftarda buluştu

Mimar ve mühendisler iftarda buluştu

Mimar ve Mühendisler Grubu Konya Şubesi DSİ Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde Geleneksel MMG İftar Programı düzenledi.

Mimar ve Mühendisler Grubu Konya Şubesi DSİ Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde Geleneksel MMG İftar Programı düzenledi. Konya Mutfağının birbirinden lezzetli örneklerinin sunulduğu iftar geniş katılımlı ve samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Konya MMG Şube Başkanı Hayri Oğurlu, “Mübarek Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayarak kamu ve özel sektörden mühendis ve mimar kökenli yöneticilerimiz ve arkadaşlarımızla birlikte olmanın sevincini yaşıyoruz” dedi. 

2-6.20160617101859.jpg

MMG Genel Merkezi’nden Murat Seven ve İsmail Ay’ın da katıldığı iftar programında katılımcılar arasında Selçuklu Belediyesi Meclis Üyesi Ali Sönmez, DSİ Bölge Müdürü Birol Çınar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yusuf Karaaslan, KOSKİ Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Demir, Enerya Konya İl Müdürü Arif Kösen gibi pek çok yöneticinin yanı sıra birbirinden değerli akademisyenler de vardı. İftar sonrasında davetliler ayrılmayıp birbirleriyle bilgi alışverişinde bulunarak geleceğe dönük bilgi ve birikimlerini paylaştılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.