Milyonlarca vatandaş faize bulaştı!

Milyonlarca vatandaş faize bulaştı!

Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Ahmet Kılıç, eski İl Başkanı Osman Eroğlu ve partililer katıldı.

Saadet Partisi Osmaniye İl Divan Toplantısı’nda konuşan Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Hayatı boyunca kıyıdan köşeden faizle işi olmamış 1 milyon kişi pandemi döneminde ilk defa kredi kullandı, 3-4 kişilik bir aileyi düşündüğümüzde dört milyon civarında insan faize bulaştı demektir” ifadelerini kullandı.

Saadet partisi Osmaniye İl Divan Toplantısı, büyük bir coşku ve katılımla gerçekleşti. Toplantıya Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Ahmet Kılıç, eski İl Başkanı Osman Eroğlu ve partililer katıldı. İl Başkanı Ahmet Kılıç açılış konuşmasında il divan toplantısının hayırlı olmasını diledi. Toplantıya katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ise yaptığı konuşmada ülke gündemini değerlendirdi.

“İktidar, muhalefet üzerinden halkta korku oluşturmaya çalışmaktadır”

 GİK Üyesi Çalışkan, “Ülkemiz seçime yaklaştıkça, iktidar muhalefet üzerinden halkta korku oluşturmaya çalışmaktadır. İddialarına göre bu muhalefet iş başına gelirse birçok kötülükte beraber geleceğini ifade ediyorlar. Oysaki bahsettikleri tüm kötülükler günümüzde zaten mevcut ve kötü diye ifade edilen tüm meseleler 20 yıllık bu iktidar tarafından artarak devam etti. Bugün gençler arasında hızla yayılan yeni bir din gibi algılanan deizm, bu iktidar döneminde meydana geldi. Ülke olarak ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya olduğumuz aşikar, hayatı boyunca kıyıdan köşeden faizle işi olmamış 1 milyon kişi pandemi döneminde ilk defa kredi kullandı, 3-4 kişilik bir aileyi düşündüğümüzde dört milyon civarında insan faize bulaştı demektir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum