Milli sporcu Çolak Büyük’ü ziyaret etti 

Milli sporcu Çolak Büyük’ü ziyaret etti 

Milli Sporcu Elif Ceren Çolak,Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti.

29 Nisan - 02 Mayıs 2021 tarihleri arasında Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen ‘Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda Selçuklu Konya Spor Lisesi öğrencisi Milli Sporcu Elif Ceren Çolak, Trampolin Cimnastik Gençler Senkronize kategorisinde arkadaşı Sıla Karakuş ile birlikte Avrupa İkincisi olmuş ve  ‘İkili Gümüş Madalya’ kazanmaya hak kazanmıştı.

Öğrenci Elif Ceren Çolak, Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonasında ‘Gençler Bireysel’ kategoride de üçüncü olarak bu alanda bireyselde de ülkemize ilk madalyayı kazandıran sporcu olma unvanını elde etmişti.

Ülkemize ve Konya’ya bu önemli başarıyı kazandıran Elif Ceren Çolak, Konya Spor Lisesi Müdürü Veysel Dudu, Milli Takım Jimnastik Antrenörü Şükrü Alp Arı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Necati Tongarlak’la birlikte Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyük de bu alanında ülkemize ilk başarıyı kazandıran öğrenciyi tebrik etti. Yeni ve daha büyük başarılar elde edeceklerine olan inancını dile getirerek bu başarının kazanılmasında emeği ve desteği olan velilere, okul yöneticilerine, öğretmenlere ve antrenörlere teşekkürlerini iletti. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.