Milli oyuncu için 55 milyon Euro!

Milli oyuncu için 55 milyon Euro!

Milli oyuncu Merih Demiral, İngiliz devi Manchester United'ın radarında. İngiliz ekibi Merih için kulübü Juventus'a 55 milyon Euro önermeye hazırlandığı iddia edildi.

Juventus’ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral’ın talipleri her geçen gün daha da artıyor. İtalyan ekibinde 5. stoper konumunda bulunurken, sergilediği performansla De Ligt ve Daniele Rugani’nin önüne geçerek Chiellini’nin de sakatlığında tırnaklarıyla kazıyarak sırtına geçirdiği formadan sakatlık yüzünden uzak kalmak zorunda kalmıştı.

"MERİH İÇİN 55 MİLYON EURO"

İtalyan basınında çıkan haberlerde; İngiliz devi Manchester United’ın Merih Demiral’a talip olduğu ifade edilirken, transferi gerçekleştirmek için 55 milyon Euro’yu gözden çıkardığı yazıldı. Eski günlerine dönmek için transfere bu sezon büyük bütçeler ayıran Kırmızı Şeytanlar, savunmadaki problemleri çözmek için Harry Maguire’ın yanına Merih Demiral’ı düşünüyor.

"TARAFTAR LİNDELÖF'E ATEŞ PÜSKÜRÜYOR"

Manchester United taraftarları, birçok platformda yaptığı hatalar nedeniyle Victor Lindelöf’e adeta ateş püskürüyor. İngiliz ekibi, bu nedenle önceliğini her anlamda savunma bölgesine vermiş durumda.

"TEMMUZ AYINDA SAKATLIKTAN KURTULUYOR"

Öte yandan milli oyuncu, 12 Ocak’ta yaşadığı çapraz bağ sakatlığını atlatmak üzere. Merih Demiral’ın temmuz ayı başında tam randımanlı olarak sahalara dönmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.