‘Milli Görüş’ün tek temsilcisi ‘Saadet’

‘Milli Görüş’ün tek temsilcisi ‘Saadet’

Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’i ziyaret eden, Saadet Partisi Konya Milletvekili aday adayları Hasan Hüseyin Çalı ve Mahmut Sami Büyükyılmaz, ‘milli görüş’ anlayışıyla Konya ve Türkiye için aralıksız çalıştıklarını söyledi.

Saadet Partisi Milletvekili Aday adayları Hasan Hüseyin Güngör ve Mahmut Sami Büyükyılmaz Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen’e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette parti çalışmaları ve milletvekili aday adaylığı hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili aday adayı Mahmut Sami Büyükyılmaz, “Konya’mız elbette her geçen gün birçok açıdan büyümektedir. Fakat büyüme kavramı artık günümüzde ülke, şehirler için yeterli kalmamaktadır. Büyümeyi iktisâdî, sosyal, kültürel birçok alanda gelişme takip etmiyorsa tek başına büyümenin yeterli olmadığı, hatta bazen sağlıksız olduğu, birçok sorunlara yol açtığı söylenebilir. Konya’nın sorunlarını en her zaman dile getirdik. Konya ve ülkemiz için her zaman çalışmaya devam ettik. Şimdi bu sorunları en üst perdeden dile getirmek, yaşanabilir bir Türkiye inşa etmek için saadet partisi iktidarında milletvekili aday adaylığımızı açıkladık. Her zaman adil bir düzen bir çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Saadet Partisi Konya Milletvekili aday adayı Hasan Hüseyin Çalı da “Her zaman olduğu gibi bundan sonra da milletimizin saadet ve selameti ‘Milli Görüş’ün yegane temsilcisi olan Saadet Partisinde hizmet etmeye çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen ise, Hasan Hüseyin Çalı ve Mahmut Sami Büyükyılmaz’a teşekkür etti.

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum