"Millî Görüş hareketi hiçbir zaman zulme sessiz kalmadı"

"Millî Görüş hareketi hiçbir zaman zulme sessiz kalmadı"

AGD, 46. Dönem Temmuz Ayı Şube Sorumluları ve Şube Başkanları Toplantısı, geniş bir katılımla İstanbul’da gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, İslam coğrafyasında yaşanan acılara dikkat çekerek, Millî Görüş Hareketi’nin hiçbir zaman zulümlere sesiz kalmadığının altını çizdi.

DEĞİŞMEYEN TEK GÜNDEM HAK VE BATIL MÜCADELESİ

Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, algı yönetimi teknikleri üzerinde yürüyen bir dünya düzeninin olduğunu belirterek, “Medya vasıtasıyla insanların bilinçaltına etki edilmektedir. Ama biz Millî Görüş mensuplarına göre insanın değişmeyen tek gündemi hak-batıl mücadelesidir. Medya vasıtasıyla insanlara gerçek gündemlerinin unutturulmaya çalışıldığını görmekteyiz” dedi.

TURHAN: “İHVAN KARDEŞLERİMİZE ALLAH GÜÇ VERSİN”

İslam coğrafyasının dört bir yanında zulümlerin ve baskıların olduğunu söyleyen Turhan, “Mısır’da 70 bine yakın kardeşimiz şu an zindandalar yaşam mücadelesi veriyor. 2013 yılından itibaren oradaki kardeşlerimize akla ziyan zulümler yapılıyor, sıkıntılar yaşatılıyor. O zulümlerden dolayı başta Türkiye’miz olmak üzere, İslam beldelerine hicret etmek durumunda kalan kardeşlerimiz var. Bu noktada İhvan-ı Müslim açısından önemli isimlerin son günlerde idam kararlarının verildiği günlerin içerisindeyiz. Allah o kardeşlerimizi muhafaza etsin. Zalim Sisi yönetimine ve oradaki darbecilere bu zulümleri yapma noktasındaki Allah onlardan o kuvveti alsın. Tekrar İhvan’daki kardeşlerimize oradaki güçlü iradeyi versin” diye konuştu.

TURHAN: “ZULME SESSİZ KALAMAYIZ”

Turhan, Çin’in Doğu Türkistanlılara yönelik baskı ve zulüm politikasına da değinerek şunları kaydetti: “Libya’da, Keşmir’de ve diğer mazlum coğrafyalarda Siyonistlerin, emperyalistlerin ve ırkçıların zulümleri devam etmektedir. Bu zulümlere sessiz kalamayız. Millî Görüş mensupları olarak yarım asırdır sessiz kalmadık, bundan sonra da sessiz kalmayacağız. Mazlum coğrafyalar huzura kavuşana kadar direnişimiz devam edecektir. Bu noktada kıyama durmaya devam edeceğiz ve gençliğimizin kalbine mazlum coğrafyaların kurtuluşu aşkını yerleştirme gayretini sürdüreceğiz.”

KURDAŞ: “DEĞİŞMEYEN TEK GÜNDEM HAKK İLE BATIL MÜCADELESİDİR”

Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, Hakk ile batıl mücadelesinde medyanın durduğu noktaya vurgu yaparak, “Algı yönetimi, hepimiz üzerinde hâkimiyet kurmuş durumdadır. Algı yönetiminin teknikleri üzerinde yürüyen bir dünya olduğunu görmekteyiz. Medya vasıtasıyla insanların bilinçaltına etki edilmektedir. Ama biz Millî Görüş mensuplarına göre insanın değişmeyen tek gündemi Hakk-batıl mücadelesidir. Medya vasıtasıyla insanlara gerçek gündemlerinin unutturulmaya çalışıldığını görmekteyiz. İdrak kanalına nüfuz edilmiş olan bir toplumun kendisine sunulanlarla hareket ettiğini unutmamalıyız. Millî Gazete ve diğer medya kanallarımızla Hakk-batıl mücadelesinde yarım asra aşkındır Hakk’ın tarafında yer olmaya devam ediyoruz ve Allah’ın izniyle devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.