Mevlana diyarında hem huzur hem şifa var...

Mevlana diyarında hem huzur hem şifa var...

Dr. Seyit Karaca Özel Selçuklu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Özel Hastanelerin Sosyal Güvenlik Kurumu çatısı altında hizmet vermeye başlamasıyla birlikte ortaya çıkan hastane profiline en iyi uyum sağlayan kuruluşlardan biri Özel Selçuklu Hastaneleri olmuştur. Tüm kesimden vatandaşımıza hizmet veren Özel Selçuklu Hastaneleri, 15 senelik hizmet tecrübesi, güler yüzlü ve anlayışlı çalışanları, uzman hekimleri ve donanımlı hastaneleriyle Konya ve Karamanlılara hizmet vermektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yanı sıra 150’nin üzerinde özel sağlık sigortası ve AGİS, EURO CENTER gibi Avrupa’da yaşayanların mensup olduğu sigortalarla anlaşmalı olan hastanelerimiz hem Türkiye’de hem de Avrupa’da geniş bir halk kitlesine hizmet verebilmektedir. Bu durum Konya ve Karaman’da yapılan sağlık turizmi harcamalarında önemli bir artış sağlamıştır. Avrupa’nın her anlamda içine düştüğü sıkıntılı durum ülkemizin ise yükselen bir yıldız olarak dünya sahnesinde yerini alıyor olması hizmet sektöründe de kendisini göstermiştir. Şu anda ülkemizdeki sağlık kuruluşları hizmet kalitesi anlamında Avrupalılara ve hemşerilerimize en iyi hizmeti vermeye odaklanmışlardır.
Mevlana’nın vuslata hazırlanması gibi bizler de bu hizmet maratonunda hastalarımızla buluşmaya hazırlandık. Özel Selçuklu Hastanelerinin 15 yıllık tecrübesi ve itinalı hizmetleri sayesinde her sene olduğu gibi bu sene de Türkiye’deki ve Avrupa’daki hemşerilerimizin öncelikli tercihi olan kurumlardan birisi olduk. Bu farkındalığın heyecanıyla tüm donanımızla, hekim kadromuzla ve çalışanlarımızla hizmete hazırız diyoruz.  Mevlana diyarı Konya’mız ve Türkçenin başkenti Karaman bugüne kadar hep huzurlu insanları ve insanın içine huzur veren mistik havasıyla tanınmıştır. Özel Selçuklu Hastaneleri olarak biz Konya ve Karaman’ın huzurlu topraklarında yaptığımız yatırımlarla ve çalışmalarla bu 2 şehri sağlığın da merkezi yapmayı amaçlıyoruz.  
İç Anadolu’dan yükselen bir sağlık markası
Özel Selçuklu Hastaneleri, bugün Konya’da 17, Karaman’da ise 15 branşta hizmet veren, gelişmiş tetkik ünitelerini, alanında isim yapmış uzman hekimleri ve 400’e yakın çalışanı barındıran bir sağlık kuruluşu haline gelmiştir. Özel Zincir Hastanelerin genellikle İstanbul’dan çıktığı ülkemizde Özel Selçuklu Hastaneleri İç Anadolu Bölgesindeki halkın ihtiyacını tam zamanında ve en iyi şekilde karşılayarak hızlı bir yükselişle sektörünün parlayan yıldızı oldu. Yeni yatırımlar için hazırlıklarını tamamlayan Özel Selçuklu Hastaneleri, birkaç ay içerisinde Konya’da 2. toplamda 3. hastanesi olacak olan yeni yatırımının temelini atmayı planlıyor. Özel Selçuklu Hastaneleri yeni yatırımlarıyla birlikte mevcut hastanelerindeki hizmet kalitesini ve çeşitliliğini artırmak amacıyla devamlı yeni atılımlar gerçekleştiriyor.
Konya’da 2. hastanemizin temelini atacağız
Özel Selçuklu Hastaneleri olarak Konya’daki hizmet halkamızı gelecek yıllarda biraz daha genişletmek kararlılığındayız. En kısa sürede temel atmak ve 1,5 yılda hizmete sokmak amacında olduğumuz yeni bir yatırım, 200 yatak kapasiteli ve oldukça donanımlı bir sağlık kuruluşu olacak. Yatırımın temel atma programını sizlere duyurmak için de hazırlanıyoruz.
Sevgiden dertler şifa bulur
Hiçbir hemşerimizin hastalanmasını ve doktora ihtiyaç duymasını temenni etmeyiz. Ancak, ihtiyaç olunca bizleri tercih ederek bu günlere taşıyan değerli hastalarımızı en güzel şekilde ağırlayarak yeniden sağlıklı bir şekilde yaşadıkları ülkelere göndermek üzere hazırız. Mevlana’nın dediği gibi ‘ Sevgiden acılar tatlılaşır; sevgi yüzünden bakırlar, altın olur; sevgi yüzünden tortular durulur, arınır; sevgiden dertler şifa bulur.’

Sözlerimi tamamlarken aşkın ve sabrın temsilcisi Hazreti Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin hakka kavuşmasının 739. vuslat yıldönümünün tüm insanlığa sevgi, huzur, barış, bolluk ve sağlık getirmesi dilerim.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.