Merhum Gökhan Tozoğlu’nun eşi Selin Tozoğlu aday adayı oldu

Merhum Gökhan Tozoğlu’nun eşi Selin Tozoğlu aday adayı oldu

Görevi başında vefat eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, İYİ Parti Konya'dan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Görevi başında vefat eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, İYİ Parti Konya'dan aday adaylığı başvurusunu yaptı. 14 Mayıs seçimleri yaklaşıyor. Partiler, aday adaylığı başvurularını büyük ölçüde tamamladı. Çok farklı isimler, başvurusunu yaptı. 2022 yılının ekim ayında rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan merhum Av. Gökhan Tozoğlu'nun eşi Selin Tozoğlu, Ankara'da İYİ Parti Konya milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı. Selin Tozoğlu, “Genel merkezimizde aday adaylığı müracaatımızı gerçekleştirdik. Allah işimizi, yolumuzu ve yarınımızı hayırlı eylesin inşallah” dedi. İYİ Parti Konya teşkilat mensupları ise yaptıkları paylaşımlarda gerekeni yapacaklarını, Gökhan Tozoğlu'nun emanetine sahip çıkacaklarını belirtti. Kulis bilgilerine göre ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Selin Tozoğlu'nun adaylığına sıcak bakıyor. Tozoğlu'nun seçilecek bir yerden aday gösterileceği iddia ediliyor.

3-6.jpg

SELİN TOZOĞLU KİMDİR?

Selin Tozoğlu, 1988 Yılında Konya'da dünyaya geldi, Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü ile Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni tamamladıktan sonra, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde işletme yüksek lisansı yaptı. "İş Yerinde Psikolojik Taciz Konulu Hukuk Davaları Üzerine Keşfedici Bir Araştırma" isimli çalışması ile İşletme bilim uzmanı unvanını aldı. Tozoğlu, bir evlat annesidir.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum