Merhaba Şehir Dergisi'nin yeni sayısı çıktı

Merhaba Şehir Dergisi'nin yeni sayısı çıktı

2010 yılında Merhaba Gazetesi’nin ücretsiz eki olarak yayın hayatına başlayan, Konya’nın kültürel, sosyal ve sanat hayatına ciddi katkı sağlayan Merhaba Şehir Dergisinin 2021 Haziran-Temmuz (83. sayı) sayısı yayınlandı.

2010 yılında Merhaba Gazetesi’nin ücretsiz eki olarak yayın hayatına başlayan, Konya’nın kültürel, sosyal ve sanat hayatına ciddi katkı sağlayan Merhaba Şehir Dergisinin 2021 Haziran-Temmuz (83. sayı) sayısı, Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Gününde “Kâbustan, Yeşil Rüyaya, Türkiye'nin Tek Çölüydü” (Karapınar'daki çölleşmenin tarihsel seyri) kapak ve fotoğrafı ve konusu ile yayınlandı.

 

Derginin yeni sayısında yine birçok özel dosya ve çalışma yer aldı. Birbirinden özel sosyal, siyasi, kültürel, sportif dosyaların ve çalışmaların yer aldığı Merhaba Şehir Dergisi, okuyucuların beğenisine sunuldu. Yaşam haberleri, özel röportajlar, Konya tarihi ile ilgili kıyıda köşede kalmış araştırmalar, sağlık, spor, kültür ve sanat haberlerinin yanı sıra, gezi yazıları ve yaşam haberleri de okuyuculara aktarıldı. Merhaba Şehir Dergisi'nin yeni sayısının kapak fotoğrafı ve konusu ise “Kâbustan, Yeşil Rüyaya, Türkiye'nin Tek Çölüydü” (Karapınar'daki çölleşmenin tarihsel seyri) oldu.

TÜRKİYE'NİN TEK ÇÖLÜYDÜ 

Merhaba Şehir Dergisi'nin 83. sayısı Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Gününde “Kâbustan, Yeşil Rüyaya, Türkiye'nin Tek Çölüydü” (Karapınar'daki çölleşmenin tarihsel seyri) kapak ve fotoğrafı ve konusu ile yayınlandı. Bölgede yıllar önce erozyon nedeniyle yaşanan problem ve ardından ortaya çıkan sorunlar dergiye konu oldu. 

EYYÜB KARAKUZU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.