Merhaba Gazetesi’nden Başkan Korkmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Merhaba Gazetesi’nden Başkan Korkmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Merhaba Gazetesi ekibi Tümosan Konyaspor Başkanlığına seçilen Ömer Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda bulunan kulüp binasında gerçekleşen ziyarete Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken Spor Müdürü Ferhat Türkoğlu ve İstihbarat Şefi Emre Özgül katıldı.

adsiz.jpg

Ziyarette konuşan Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Korkmaz’a yeni görevinin hayırlı olması dileyerek başarı temennisinde bulundu. Şen, Konyaspor’un içinde bulunduğu zor durumu bildiklerini ifade ederek, “Zor bir dönemde göreve geldiniz, Merhaba Gazetesi olarak süreci yakından takip ediyoruz ve şehrin takımının en iyi yerle gelmesi için üzerimize düşen gazetecilik görevini en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Konyaspor markasının zarar göreceği her türlü faaliyetin karşısında olacağımızın bilinmesini istiyor ve yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi. Halid Şen konuşmasının sonunda Merhaba Gazetesi’nin yayınları ve çalışma politikası ile ilgili Başkan Ömer Korkmaz’a bilgilendirme yaptı.

adsiz-001.jpg

Ziyaretten duyduğu mennuniyeti dile getiren Başkan Ömer Korkmaz da sıkıntılı süreçten kurtulmak için hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini ve basın kuruluşlarının da bu birlikteliğin içinde olduğunu ifade etti. Korkmaz, “Konyaspor’da göreve gelir gelmez yoğun bir mesai ile çalışmalara başladık. Takımımızın içinde bulunduğu durum herkesin malumu. Bu sıkıntıları aşmak için şehrin tüm dinamikleri ile birlik ve beraberlik içinde hareket etmeliyiz. Bu sıkıntılı süreci ancak birlik ve beraberlik ile atlatabiliriz” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz’a üzerinde ayet yazılı bir tablo hediye etti.

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.