Meramlı bisikletçiler şampiyonaya Olimpik Veledrom’da hazırlanıyor

Meramlı bisikletçiler şampiyonaya Olimpik Veledrom’da hazırlanıyor

Meram Belediyespor Bisiklet Takımı Minikler kategorisindeki sporcular çalışmalarına Meram Olimpik Veledrom’da ve bisiklet yollarında hız kesmeden devam ediyor.

Meram Belediyespor Bisiklet Takımı Minikler kategorisindeki sporcular çalışmalarına Meram Olimpik Veledrom’da ve bisiklet yollarında hız kesmeden devam ediyor. Bisiklet Federasyonu'nun 18 Mart tarihinde Kastamonu'da düzenleyeceği yarışlara katılacak sporcular performanslarıyla göz dolduruyor. U-12 ve U-15 yaş gruplarında pedal çevirecek sporcular şampiyona için umut veriyor.

BAŞKAN KAVUŞ; “OLİMPİK VELEDROM SAYESİNDE BAŞARILARIMIZ KATLANACAKTIR”

Geleceğin şampiyonlarına bu ve bundan sonra yapılacak tüm yarışma ve şampiyonalarda başarı dileyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaptığı açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Konya, bisiklet sporunda her zaman Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinden biri olmuştur. Ulusal ve uluslararası her yarışmadaki başarılarıyla bunu hak ettiğini her zaman göstermiştir. Meramımıza açılan olimpik veledromun sunduğu imkan sayesinde bu başarılara yenilerinin ekleneceğinden hiçbir şüphemiz yok. Bu altyapı sayesinde özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin bu spora olan ilgisinin de bu alanda alacakları başarılarının da artacağını düşünüyoruz. Meram Belediyesporlu bisikletçilerimiz de çalışmalarını burada antrönerleri eşliğinde sürdürmektedir. İnşallah bu çalışmalar meyvelerini verecek ve genç sporcularımız katıldıkları şampiyonadan ödüllerle döneceklerdir. Herbirine başarılar diliyorum.”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.