Meram’dan ‘Tasavvuf Nağmeleri’

 Meram’dan ‘Tasavvuf Nağmeleri’

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Tantavi’de Kış Akşamları’ programları, Meram ve Konya’nın kültür ve sanat hayatına renk katmaya devam ediyor

 Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde tasavvuf müziği sanatçısı Ahmed Şahin ve ekibi sahne aldı. ‘Osmanlı Haftası’ dolayısıyla gerçekleştirilen programa AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan, TİMAV Başkanı ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Genel Sekreteri Abdullah Ecevit Öksüz, Meram Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve çok sayıda sanatsever katıldı. Birbirinden değerli bestekarların eserlerini seslendiren grup, salondakilere renkli bir akşam yaşattı. 

2-3-1.jpg

Program sonunda konuşan AK Parti Konya Miletvekili Ahmet Sorgun, sergiledikleri eserlerle tüm katılımcılara güzel bir akşam yaşatan Ahmed Şahin ve ekibine teşekkür etti. Sanatçı Ahmed Şahin de Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a sanata verdiği destek dolayısıyla teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından Ahmed Şahin ve ekibine çiçek takdimi gerçekleştirildi.

2-4-1.jpg 

KIŞ AKŞAMLARI HİÇ OLMADIĞI KADAR RENKLİ YAŞANIYOR

'Tantavi Kış Akşamları’ programı çerçevesinde gerçekleştirilen sanatsal ve kültürel etkinlikler sayesinde Meram’da kış akşamlarının hiç olmadığı kadar renkli geçtiğini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Gedavet Sesler Topluluğu’nun ardından Ahmed Şahin ve arkadaşlarının sahne aldığı konsere gelen sanatseverlerin güzel bir akşam daha yaşadıklarını belirterek; “Konsere teşrif ederek sanatsever hemşehrilerimize güzel bir dinleti sunan tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Seslendirdikleri parçalarla adeta misafirlerin kulaklarının ve yüreklerinin pasını sildi. Konserin ‘Osmanlı Haftası’ içinde gerçekleştirilmiş olması da oldukça manidardır. Bizi biz yapan ve bize ait olan sanatların yaşatılması, sevdirilmesi ve geleceğe aktarılması adına değerli pek çok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bu noktada çaba sarfeden sanatçılarımıza da destek veriyor, bu noktada yaşanılan açığı kapatmak adına da sorumluluk alıyoruz. Bu çabalarımızın sonuçlarını görüyor olmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu. Başkan Mustafa Kavuş, ‘Tantavi’de Kış Akşamları’ etkinlikleri çerçevesinde düzenlenecek etkinliklere tüm Konyalıları davet etti.

HABER MERKEZİ



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.