Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları başladı 

Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları başladı 

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Meram Yaz Spor Okulları’ başladı. Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitimler 5-15 yaş aralığında bulunan çocuklar, 10 branşta ve belediyeye ait 9 ayrı tesiste eğitim alacaklar.

Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Meram Yaz Spor Okulları’ başladı. Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitimler 5-15 yaş aralığında bulunan çocuklar, 10 branşta ve belediyeye ait 9 ayrı tesiste eğitim alacaklar. Futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, kort tenisi, yüzme, jimnastik, wushu, kick boks ve taekwondo branşlarında eğitimlerin verileceği Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları, 2 Eylül tarihine kadar devam edecek. Eğitimler belediyeye ait Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Rabia Spor Merkezi, Nazmiye Muslu Spor Merkezi, Harmancık Spor Tesisi, Recep Tayyip Erdoğan Halı ve Spor Merkezi, Osman Gazi Halı Saha ve Spor Merkezi, TOKİ (Gödene) Halı Saha ve Spor Merkezi, Meram Yeniyol Halı Saha ve Spor Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

BAŞKAN KAVUŞ; “YAZ SPOR OKULLARI, GENÇLERİMİZİN GELECEĞE DAHA GÜÇLÜ HAZIRLANMALARI İÇİN”

Üç yıl önce hayata geçirdikleri yaz spor okullarının gençlere ve çocuklara olan inançlarının göstergelerinden sadece biri olduğuna vurgu yapan Başkan Mustafa Kavuş, “Geleceğimizi inşa edecekler olanlar bugünün çocukları ve gençleridir. İşte bunun için çocuklarımızın ve gençlerimizin her alanda en iyi şekilde yetişmeleri, her açıdan iyi bir donanıma sahip olmaları ve en modern imkanlara kavuşabilmeleri adına çalışıyoruz. Tüm bu sebeplerle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki hükümetimiz, Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Meram Belediyemizin bugüne kadar en büyük yatırımları hep yeni nesiller için oldu. İşte stadyumlar, tesisleri, spor kompleksleri, spor merkezleri, veledromlar, sporcu yetiştirme merkezleri, spor okulları bunlara en güzel örneklerdir. Her çalışmamız onların daha donanımlı, daha güçlü bir nesil olmaları ve daha müreffeh bir ülkede yaşamaları içindir. Yaz Spor Okulları bunun için onlara güzel bir fırsat sunuyor. İnşallah bu fırsatı her biri en güzel şekilde değerlendireceklerdir. Çeşitli spor dallarında görecekleri eğitimlerin ve gerçekleştirecekleri aktivitelerin evlatlarımızın unutamayacakları bir yaz tatiline vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.