Meral Akşener: İktidar ilk seçimde gidecek

Meral Akşener: İktidar ilk seçimde gidecek

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gündemine artan Kovid-19 vaka sayılarını alan Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı kısmı kapanma kararını eleştirerek, üç haftalık tam kapanma olması gerektiğini söyledi.

“İLK SEÇİMDE GİDECEKSİNİZ”

İktidarın yaptığı her çirkinliği ifşa edeceğini söyleyen Akşener, 5 maaş alan AK Partili isimleri millete her fırsatta söyleyeceğini dile getirerek, “Bu milleti aldattınız, bununla sizi yüzleştireceğim, üzgünüm. Ya bu ülkeyi seçime kadar adam gibi yöneteceksiniz ya da milletimize sizi öyle anlatacağım ki ilk seçimde bu ülkenin yönetiminden gideceksiniz” dedi.

“KILIÇDAROĞLU, CUMHURBAŞKANI ADAYI OLMAYI DÜŞÜNEBİLİR”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile arasında devam eden “küçük ortak” tartışmasına değinen Akşener, “Üzgünüm. Küçük ortak ve arkadaşlarına söyleyeyim, aranıza girmeye niyetim yok, endişelenmeyim. Cumhur İttifakı, et-tırnak asla orada olmam, aranıza girmem merak etmeyin. TBMM’ye insan mı almıyorsunuz, biz milletin sesini duyurmaya gayret ederiz” şeklinde konuştu. Bir gazetecinin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağına yönelik sorusuna Akşener, “Cumhurbaşkanı adayı olmayı düşünebilir, orada bir sakınca yok” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum