Melikşah, Serdar Yavuz'la Anlaştı
Melikşah Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Akhisar Belediye Spordan yıldız oyuncu Serdar Yavuz ile anlaştı.
TOFAŞ alt yapısından yetişip basketbol birinci ve ikinci liginde yıllarca oynayan ve 2008 yılında Bornova Belediye Spor’un birince lige çıkmasında da büyük katkıları olan Serdar Yavuz, Melikşah Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı kadrosuna dahil oldu.
İmza töreninde açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu Yavuz, transfer sürecinde birinci ve ikinci ligden birçok takımdan teklif aldığını ancak Melikşah Üniversitesini ve Kayseri’yi araştırdıktan sonra Melikşah Üniversite’sinin teklifini kabul ettiğini söyledi.
Takımın genel menajerliğine getirildikten sonra önemli transferler gerçekleştiren Orçun Topçu, Serdar Yavuz’u uzun zamandır bildiklerini ve böylesine önemli bir oyuncunun transferinin kolay olmadığını ancak transfer başarılı bir şekilde tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Topçu, “Bu transferlerin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Kulüp Başkanı Veli Demirci ve Başkan Yardımcısı Soner Kartop’a teşekkür ederim.” dedi
CİHAN
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.