Mehmet Uğur: Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana 

Mehmet Uğur: Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana 

Siyasi Partilerin Karatay İlçe Başkanları, siyasi görüşlerini, fikirlerini, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfalarına yazdı.

İYİ Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Uğur 

Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana 

Öncelikle 11 Ayın Sultanı Ramazan’ı şerifinizi kutlar Cenabı Allahtan ülkemize Sağlık ve huzur getirmesini temenni ederim.Karatay ilçe başkanı olarak gazetenize verdiğim bu ikinci mülakatta  Karatay ve ülke gündemini değerlendireceğim.

1 Nisan 2021 Cuma günü  İYİ Parti Lideri Sayın Meral AKŞENER Hanımefendiyi Konyamızda ağırlama fırsatı bulduk.

Konyalı hemşehrilerimiz Sayın Genel Başkanı coşkuyla ve heyecanla karşıladı.İnsanlar o kadar dertliymiş ki her sokak başında Genel Başkanı durdurarak  bizim dertlerimizi sen çözersin abla diyerek dertlerini anlattılar.

Ekonomik sıkıntıların en çok hissedildiği illerin başında Konya geliyor,insanlar artık evlerine ekmek götüremiyor ve psikolojileri bozulmuş  boşanma ve intihar vakaları ilimizde sıkça görülmeye başladı. Lokantacı  esnafı masa sandalyesini yakarak tepki veriyor.Maalesef  ülkemizi ve ilimizi yöneten kadrolar hala milletin esnafın çığlıklarına sessiz kalmışlardır.

Geçtiğimiz senelerde zeka verecek ,yardım yapacak insanları biz arardık,sorardık bu dönemde insanlar kendileri müracaat yapıyor ve yardım istiyorlar.İl teşkilatımızın öncülüğünde 3 bin civarı yardım planladık . Şimdiden bitti durum çok vahim .Aşık Mahzuni Şerifin bir dizesinde söylediği gibi “Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana”.

Karatay özeline gelecek olursak Konya’nın ekonomik yönden en sıkıntılı bölgesi özellikle  esnaf perişan olmuş  Avm'ler açık kongreler lehalep dolu ,hastaneler dolu esnaf kapalı,bu durum insanlarımızdan derin  yaralar açmıştır.Merkez Bankasının kaybolan 128 Milyar doları vakası ayrı bir  travma , kayda değer bir açıklama yapılmamıştır evelediler gevelediler…

Gördüğüm manzara şudur vatandaşımız her şeyin farkında Allah izin verirse sandık önüne geldiğinde  gereken dersi verecektir. Karataylının hiç şüphesi olmasın ,artık onların hakkını hukununu savunan bir İYİ Parti var. Siyaseti insan odaklı ve hizmete dayalı projelerle önlerine çıkacağız yetimin hakkını yedirmeyeceğiz.Artık meydan boş değil ,İyiler meydanlarda esnafın dükkanında her yerde eski muhalefet yok siyaseti ve muhalefeti düzgün yapan bir İYİ Parti var.

İYİ GÜNLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE…  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum