MEDAŞ'tan genç sanatçılara destek

MEDAŞ'tan genç sanatçılara destek
Lavi Sanat Atölyesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan resim sergisi, açılış töreniyle MEDAŞ Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluştu.

MEDAŞ Sanat Galerisi, bu kez genç sanatçılara ev sahipliği yaptı.

Lavi Sanat Atölyesi öğrencilerinin çalışmalarından oluşan resim sergisi, açılış töreniyle sanatseverlerle buluştu.

Açılışa MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş da katılım sağlayarak genç sanatçıları tebrik etti.

Küratörlüğünü Arzu Tüybek’in üstlendiği sergide; doğadan ilham alan, özgün tekniklerle yorumlanmış ve genç sanatçıların hayal dünyalarını yansıtan birçok eser yer aldı.

Farklı yaş gruplarından katılımcıların bir araya geldiği sergide, 25 öğrencinin çalışmaları sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Aileler, eğitmenler ve ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği sergi, sanatın birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.

Lavi Sanat Atölyesi Öğrenci Sergisi, 21 Haziran tarihine kadar MEDAŞ Sanat Galerisi’nde ziyarete açık olacak.

Kaynak:Mehmet Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.