MEDAŞ VE EMO'dan ortak değerlendirme

MEDAŞ VE EMO'dan ortak değerlendirme
Toplantıya MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Konya EMO İl Temsilcisi Özkan Keskin, MEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları Halil Coşkun Tunçez ve Süleyman Kırışıkoğlu katıldı.

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ), her yıl geleneksel olarak düzenlediği çözüm ortakları buluşmalarının son durağında Konya Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) ile bir araya geldi.

MEDAŞ’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantı, kahvaltı programının ardından başladı. Toplantıya MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Konya EMO İl Temsilcisi Özkan Keskin, MEDAŞ Genel Müdür Yardımcıları Halil Coşkun Tunçez ve Süleyman Kırışıkoğlu, MEDAŞ Müdürleri ve Konya bölgesinde görevli işletme sorumluları ile Elektrik Mühendisleri Odası’na bağlı birçok mühendis katıldı.

Toplantıda MEDAŞ yetkilileri tarafından enerji talepleri, proje onay süreçleri, tesis kontrol ve kabul işlemleriyle ilgili sunumlar yapıldı. Sunumlarda özellikle hizmet kalitesinin artırılması ve bağlantı süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi için gerçekleştirilen uygulama değişiklikleri aktarıldı.

Toplantının ikinci bölümünde ise karşılıklı görüş alışverişine yer verildi. Elektrik mühendisleri, sahada karşılaştıkları durumlara dair talep ve önerilerini MEDAŞ yöneticileriyle paylaşarak çözüm odaklı bir diyalog ortamı oluşturdu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.