Marko Jevtovic Katar yolcusu

Marko Jevtovic Katar yolcusu

2018 yılından beri Konyaspor forması giyen Sırp yılız Marko Jevtovic, kariyerine Katar’ın Al Ahli takımında devam edeceği öğrenildi

2018 yaz transfer döneminde kadroya katılan Marko Jevtovic’in sözleşmesi Haziran ayında sona erdi. Takımın istikrarlı isimlerinden olan Sırp oyuncu için görüşmeler sezon bitmeden başlamıştı. Yönetim, sözleşmeyi uzatmak adına deneyimli ön liberoya geçen sezon aldığı ücretin üzerinde yeni bir teklif sundu.

KATAR EKİBİNİN TEKLİFİ DAHA CAZİP GELDİ

Avrupa’dan ve Türkiye’den de Sivaspor ve Göztepe gibi kulüplerin ilgilendiği Marko Jevtovic’in tercihini Katar’ın Al-Ahli takımından yana kullanıldığı öğrenildi. Sırp yıldız Jevtovic’e cazip bir teklif sunan Katar ekibi başarılı oyuncuyu kadrosuna katmakta ısrarlı. Sırp medyasında çıkan haberlere göre Jevtovic’in de teklifi sıcak baktığı öğrenildi.

FENERBAHÇE’YE ATTIĞI GOL YILIN GOLÜ OLDU

Uzun boyu ve mücadeleci futboluyla son 3 yılda Konyaspor’un en verimli yabancıları arasında yer alan Marko Jevtovic, Konyaspor formasıyla Süper Lig’de 88 karşılaşmaya çıkarak 9 gole imza attı. Geride kalan sezonda 35 maça çıkan deneyimli oyuncu, Konyaspor’un en istikrarlı oyuncuları arasında yer almıştı. Jevtovic, sezonun ilk yarısında Fenerbahçe’ye attığı fantastik golle Türk sporseverlerin de büyük takdirini kazanmıştı.

Sırbistan’ın köklü kulüplerinden biri olan Partizan’da uzun yıllar top koşturan Marko Jevtovic, Partizan formasıyla 1 lig, 3 Sırbistan Kupası Şampiyonluğu kazandı.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum