Malatya'da 9 Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı
Malatya’da 5 ayrı hırsızlık olayıyla ilgili 2’si 18 yaşının altında 9 şüpheli yakalandı.
Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Nuriye Mahallesi Abbas Efendi Sokak'ta F.K.’ya ait yediemin deposundan hırsızlık yapan S.Ç.'ye suçüstü yapıldı. Çalışmalar sonucu suç ortakları M.B.Ç., N.Z.A., B.Ö., ve A.F.Ö. isimli şüpheliler de çaldıkları eşyalarla birlikte ele geçirildi.
İkinci hırsızlık vakası olan, 16-18- ve 22 Ekim tarihlerinde E.Ş., N.H., M.Y. ve S.A.’ya ait 4 iş yerinden 2 bisiklet, 1 dizüstü bilgisayar, masaüstü bilgisayar, sigara çaldıkları belirlenen şüpheliler D.F.Ö ile M.P. gözaltına alındı.
Üçüncü hırsızlık vakasında da M.Ö.’ye ait Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'nde bir evden hırsızlık yaptığı şüphelenilen O.G. yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. CİHAN
Kaynak:



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.