MAKTEK’te TFON’a büyük ilgi

MAKTEK’te TFON’a büyük ilgi

Tfon Makine Genel Müdürü Ahmet Yavuz Güngör, MAKTEK Avrasya 2022 Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkan Manuel Çapak Alma makinesi ile Çapak Alma ve Doğrultma &Gerilim Giderme makinelerinin büyük ilgi gördüğünü kaydetti

TFON Makine Genel Müdürü Ahmet Yavuz Güngör, Telefoncular Group bünyesinde 2019 yılında kurdukleri Tfon Makine’nin başta çelik merkezleri, otomotiv ve otomotiv yedek parça üreticileri, beyaz eşya, havlupan, iş makinaları ve metal mobilya üreticileri olmak üzere çeşitli sektörler için üretim yaptığını kaydetti.

TFON Makine kurulduğu günden bu tarafa yaptığı yatırım, üretim ve istihdam stratejisi ile sektöründe önemli bir yere gelmiştir. Tfon Makinede yerli ve milli üretimimiz ile ekonomimize katkıda bulunurken dünya markası olma yolunda da emin adımlarla büyümeye devam ediyoruz” diyen Ahmet Yavuz Güngör, şunları söyledi: “Başlangıç noktamız olan TFON SURFACER Çapak Alma ve Kenar Yuvarlama Makinemiz, Telefoncular Metal firmamızda aktif olarak kullanıldıktan sonra sektörün hizmetine sunulmuştur. Makinelerimizin dünya ve Türkiye standartlarına uygunluğunu yerli üretim ve CE belgelerini alarak tescillemiş bulunuyoruz. Türkiye’de ilk ve tek olarak “Tfon Leveltech Doğrultma ve Gerilim Giderme Makinemiz” Atılım üniversitesi Kalıntı Gerilme Ölçüm Testinden başarıyla geçmiştir. Bu makinemiz yerli ve milli üretilerek malzemelerdeki gerilimi alarak düzleştirilmesinde büyük önem arz etmektedir.”

adsiz-001.jpg

YENİ YATIRIMLER VE İSTİHDAM OLACAK

Avrasya’nın en büyük makine sektörü buluşması olan MAKTEK Avrasya 2022 Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkan Manuel Çapak Alma makinesi ile Çapak Alma ve Doğrultma &Gerilim Giderme makinelerinin büyük ilgi gördüğünü anlatan Tfon Makine Genel Müdürü Ahmet Yavuz Güngör, “İlk günden itibaren gelen yoğun talebi tüm enerjimizle karşılıyoruz. Bu ilginin güzel bağlantılara ve yeni projelere dönüşmesi hem müşterilerimizi hem de bizleri mutlu etmektedir. Yerli ve milli üretim olan makinelerimize yurt içi ve yurtdışından aldığımız çok fazla talepten dolayı en kısa zamanda yeni yatırımlar ve istihdam alanları için çalışmalarımız başlamıştır. En kısa zamanda yurt içi ve dışında vereceğimiz bayiliklerle tedarikçilerimize daha hızlı hizmet vermeye başlayacağız. Tfon ailesi olarak dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerimizin makinelerimize gösterdikleri yoğun ilgiden oldukça memnunuz” diye konuştu.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.