M1 Konya AVM’den Konyaspor taraftarlarına anlamlı hediye

M1 Konya AVM’den Konyaspor taraftarlarına anlamlı hediye

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, şehrin spordaki en önemli temsilcilerinden Konyaspor’un 98. kuruluş yıl dönümünde düzenlediği yarışmayla, 42 taraftara 2’li taraftar maskesi hediye edecek.

Anadolu Kartalları’nın ambleminin yer alacağı maskeler ile M1Konya AVM, hem şehrin önemli bir değerinin kuruluşunu kutlayacak hem de taraftarlara COVID-19’dan korunmaya yönelik anlamlı bir hediye vermiş olacak.

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, şehrin spordaki en önemli temsilcilerinden Konyaspor’un 98. kuruluş yıl dönümünde, taraftarlara anlamlı bir hediye veriyor.

M1Konya AVM, sosyal medya hesaplarından başlattığı yarışmayla, 42 taraftara 2’li taraftar maskesi hediye edecek. Yarışma, 29 Haziran’da sonlanacak ve kazananlar 30 Haziran günü M1Konya AVM instagram hesabından duyurulacak.

Yarışmaya katılmak için M1Konya AVM instagram hesabının (@m1konyavm) takip edilmesi ve 20 Haziran günü paylaşılmış yarışma postunun beğenilmesi gerekiyor. Ardından Konyaspor sevginizi herkesten çok bilen bir kişinin post’a etiketlenmesi ile yarışmaya katılım sağlanıyor.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) şirketi AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) yönetiminde faaliyetlerini sürdüren M1Konya AVM hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.