LPG sayesinde yüzde 50 tasarruf hayal oluyor! Yeni döneme az kaldı

LPG sayesinde yüzde 50 tasarruf hayal oluyor! Yeni döneme az kaldı

Türkiye'de tasarruf için benzinli otomobiline LPG tankı taktıran vatandaşlara kötü haber. LPG'nin litre fiyatına bu geceden itibaren zam gelecek.

Türkiye'de ekonomik krizin etkileriyle vatandaşın otomobil tercihi değişti. Eskiden tasarruflu olduğu için motorin tüketen araçları tercih eden vatandaş şimdi LPG'li araçları tercih ediyor. Benzinli araç satın alıp LPG tankı taktıranlar böylece yüzde 50 tasarruf ediyor.

lpg.jpg

BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELDİ! ŞİMDİ SIRA LPG'DE

Bu geceden itibaren uygulanacak zamla birlikte LPG'de tasarruf oranı düşecek. Benzin ve motorine gelen zamların ardından otogaza da (LPG) yarından itibaren geçerli olmak üzere 45-50 kuruş zam bekleniyor. Benzine 1 lira 37 kuruş, motorine ise 1 lira 13 kuruş zam geldi. Zamlı fiyatlar pompaya yansıdı. Zam sonrası benzinin ve motorinin litresi 43 liranın üstüne çıktı.

lpg-33.webp

BU GECE FİYAT ARTIŞI BEKLENİYOR

Yarından geçerli olmak üzere otogaz (LPG) grubunda 45-50 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Böylece otomobiline LPG taktırıp yakıttan yüzde 50 tasarruf edenlere kötü haber verilmiş oldu. Yarından sonra araçların yakıt maliyeti daha da artacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum