Liselilerin resim sergisi törenle açıldı

Liselilerin resim sergisi törenle açıldı

Seydişehir, Seyyid Harun Anadolu Lisesinin organize ettiği, ‘Zaman, İnsan ve Renk’ konulu Resim Sergisi, hükümet konağı önünde açıldı.

Seydişehir, Seyyid Harun Anadolu Lisesinin organize ettiği, ‘Zaman, İnsan ve Renk’ konulu Resim Sergisi, hükümet konağı önünde açıldı. Açılışa Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, protokol üyeleri, vatandaşlar, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Erol Köse, 35 adet folklorik kitre bebek, 30 adet tuval üzerine akrilik boyadan oluşan toplam 65 eserin sergilendiğini belirtti. Serginin adının ‘Zaman, İnsan ve Renk’ konulmasındaki amacın, insan hayatının, kültürünün ve yaşayış biçiminin hızla değiştirdiğini vurgulamak olduğunu söyleyen Erol Köse, “Buna renk de katılınca aslında geçmişten bu yana her şeyimizin değiştiğini göstermek istedik. Bu değişimin hayatımıza olumlu mu, yoksa olumsuz mu yansıdığı kararını resim sergimizi izleyen misafirlerimize bıraktık” dedi.

Seydişehir Seyyid Harun Anadolu lisesi Müdürü Mustafa Uçan ise; "Lisemizin akademik başarılarının yanı sıra öğrencilerin sosyal, duygusal becerilerini artırmaya yönelik kültürel, sanatsal ve spor faaliyetlerine de önem veriyoruz. Katkı veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.