Lig devam ederse Kartal 8 maç oynayacak 

 Lig devam ederse Kartal 8 maç oynayacak 

Süper Ligde galibiyet hasretini Fenerbahçe karşısında dindiren Konyaspor ligin devam etmesi halinde 8 zorlu maça çıkacak.

Fenerbahçe maçı öncesi son olarak ligin 6. haftasında evinde Kayserispor karşısında galip gelen yeşil-beyazlı ekip, Büyükşehir Belediye Stadı'nda 9 maç sonra 3 puanla tanıştı. Anadolu Kartalı, bu sezon toplamda sahasında oynadığı 13 maçta ise 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. Bu maçlarda 7 gol atabilen Bülent Korkmaz'ın ekibi, kalesinde ise 14 gol gördü.

Konyaspor’un ligde 8 maçı kaldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlardan alacağı maksimum puanla ligde kalmak istiyor. Konyaspor kalan 8 maçın 4’ini evinde 4’ünü deplasmanda oynayacak. İç sahada çok kötü bir performans ortaya koyan yeşil-beyazlı ekip , 28. hafta Sivasspor 30. hafta Çaykur Rizespor , 32. hafta Medipol Başakşehir ve 34. hafta Alanyaspor maçlarını evinde oynayacak. Konyaspor , 27. Hafta Gençlerbirliği, 29. Hafta Beşiktaş 31. hafta Gaziantep ve 33. hafta Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

BÜLENT KORKMAZ İLE 5 MAÇA ÇIKTI 

Bülent Korkmaz Konyaspor’un başında 5 maça çıktı. Fenerbahçe’yi 1-0 yenen yeşil-beyazlı ekipte teknik adam Korkmaz daha önceki 4 maçta 3 beraberlik 1 yenilgi almıştı  
İttifak Holding Konyaspor, Bülent Korkmaz yönetiminde ilk kez kazandı.Aykut Kocaman sonrası Konyaspor'da göreve başlayan teknik direktör Bülent Korkmaz, galibiyetle tanıştı. Korkmaz idaresindeki yeşil-beyazlı temsilcimiz, Fenerbahçe maçı öncesi oynanan 4 karşılaşmada 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak hiç kazanamamıştı. 

SPOR SERVİSİ 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum