Kütahya İli Simav ilçesi'nde 9.840 m² tarla icradan satılıktır (çoklu satış)

Kütahya İli Simav ilçesi'nde 9.840 m² tarla icradan satılıktır (çoklu satış)

Kütahya İli Simav ilçesi'nde 9.840 m² tarla icradan satılıktır (çoklu satış)

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre,

Özellikleri :Özellikleri :Özellikleri Kütahya İl, Simav İlçe, 125 Parsel, MURADINLAR Mahalle/Köy, Adayolu Mevkii, Fiyat takdiri istenilen 125 parsel nolu taşınmaz; Kütahya İli, Simav İlçesi, Muradınlar Mahallesi, Adayolu mevkiinde bulunmaktadır. Söz konusu parsel tapu kayıtlarında Tarla vasfıyla kayıtlı olup yüzölçümü 9.840,00 m² dir. Borçlu Emine TUNÇ un bu parseldeki hissesi 1/4 dür.
Kıymet takdiri istenilen taşınmaz Muradınlar Mahallesi yerleşim alanı dışındadır. Yerleşim alanına yaklaşık 2,5-3 km mesafededir. Parselin yola cephesi mevcut değildir, ulaşımı komşu parsellerden geçilerek en yakın yola ulaşmak suretiyle sağlanmaktadır.
Taşınmaz % 0-2 düz ve düze yakın derecede az eğimli arazilerdendir. Toprak derinliği bakımından orta( 90-150 cm) özelliktedir. Tınlı-kumlu toprak yapısında olan bu taşınmaz su geçirgenliği bakımından orta geçirgen özelliktedir. Taşınmaz devletçe sulanan alanlardan değildir. Açılmış olan yer altı artezyen kuyusuyla sulama yapılabilen bir parseldir.
Keşif tarihinde taşınmazın yaklaşık 2 dekarlık kısmında armut bahçesi olduğu ve telli-direkli şekilde tesis edilen bu armut bahçesinin damlama sulama sistemiyle sulanan bir bahçe olduğu, geri kalan kısmının ise hububat ekim alanı olarak kullanıldığı tespit edilmiştir. Armut bahçesi olarak kullanılan kısımda yaklaşık 450 adet bodur-yarı bodur armut ağaçlarının olduğu tepsi edilmiştir. Taşınmazın güneybatı sınırı boyunca kavak ağaçlarının olduğu ve 36 adet 30-40 cm gövde çapında ve yaklaşık 15-20 yaşlarında kavak ağaçlarının olduğu da tespit edilmiştir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.