Kurultay talebine Konya'dan imza vermeyen 2 delege kim? İşte isimleri

Kurultay talebine Konya'dan imza vermeyen 2 delege kim? İşte isimleri
Konya'da kurultay talebine destek olmak için CHP'nin 30 kurultay delegesinden 28'i noter huzurunda imza verdi. İmza vermeyen iki delegenin kim olduğu merak konusu olurken, doğal delege Barış Bektaş ve Gülsüm Filorinalı'nın henüz imza atmadığı ortaya çıktı

İmza vermeyen iki delegenin kim olduğu merak konusu olurken, doğal delege Barış Bektaş ve Gülsüm Filorinalı'nın henüz imza atmadığı ortaya çıktı. 1 Haziran Pazartesi günü CHP Konya İl Örgütü, partiyi kurultaya götürmek amacıyla noter huzurunda imza sürecini tamamladı. Konya genelindeki 30 kurultay delegesinden 28’i imza verdi.

chp-konya-milletvekili-bektas.webp

Doğal delegeler CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, eski Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Gülsüm Filorinalı'nın yanı sıra kurultay delegesi 2 ismin daha imza vermediği öğrenildi. 2 isminT Karatay İlçe Teşkilatında görev yaptığı öğrenildi.

2222.webp

Bu isimlerin kararlarında bir değişiklik olup olmayacağı da merak konusu oldu. Gülsüm Filorinalı, Merhaba Gazetesi'ne “Bu konu ile ilgili konuşmayacağım, gerekli görmüyorum” dedi.

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum