"Küresel güçler insanlığa savaş açtı"

"Küresel güçler insanlığa savaş açtı"

Saadet Partisi Karatay teşkilatı Ekim ayı ilçe divan toplantısı gerçekleştirdi. Düzenlenen ilçe divan toplantısında konuşan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Ali Genç, ‘’Paris Antlaşması ile insan nesline savaş açtılar’’ dedi 

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman başkanlığında yapılan divan toplantısı alınan yoklamanın ardından bölge raporları ile devam etti. Toplantıya konuşmacı olarak katılım sağlayan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Ali Genç, “Ülkemizin ve dünyamızın birçok sorunu var ve her geçen gün yeni bir sorunla baş başa kalıyoruz. Şuan ise en sıcak gündemlerimizden birisi 6 Ekim günü kabul edilen Paris İklim Antlaşması. Bu konuda yapılan antlaşma masum lanse edilmektedir’’ şeklinde konuştu. Necmettin Erbakan’ın sözüne de değinen Genç, ‘’Toplamda 197 ülkenin imza attığı bu antlaşmayı 192 ülke onaylamıştır. Bunlardan birisi de ülkemiz Türkiye’dir. Parantez açarak sormamız gereken soru şudur: Birbirleri ile kavgalı olan iktidar ve muhalefet partileri ülkemizin faydasına olmayan bir konuda nasıl birleşebiliyorlar. Burada bir kez daha Erbakan hocamızın Türkiye’de iki tane parti vardır sözünü hatırlıyoruz’’ açıklamalarında bulundu. 

ONLAR KENDİNİ DÜZELTSE DÜNYA DÜZELİR

Küresel güçlerin eskiye dair ne varsa değiştireceğini kaydeden Ali Genç, “ABD Trump zamanında bu antlaşmadan çıkmıştı fakat bugün yeniden giriyor. Tüm bunları bahane ederek Dünya’da eskiye dair ne varsa değiştirip bize yenidünya düzenini dayatmaya çalışıyorlar. Mesela uzun zamandır yapay et tartışmaları gündemde. Paris İklim Antlaşmasına göre karbon salımında en büyük suçlu büyükbaş hayvanlar. Bunlar korkarız ilerde kurban bile kestirmeyecekler. Bu bağlamda denebilir ki küresel güçler insan nesline ve beslenmeye karşı büyük bir savaş açıyorlar. Bunu yaparken de karbon salımını etken gösteriyorlar. Halbuki Dünya’da en çok karbon salımı yapan ülkeler Çin, ABD, AB ülkeleri ve Japonya’dır. Ozon tabakasının incelmesine de yine bu ülkeler neden oluyor.  Tüm dünyaya kötülüğü bu ülkeler yayarken bedeli herkese ödetmek istiyorlar. Bu ülkeler kendini düzeltse Dünya düzelir’’ ifadelerini kulandı. 

EN BÜYÜK GÖREV BİZE DÜŞÜYOR

Son olarak en büyük görevin milli görüşçülere düştüğünü kaydeden Genç, şunları söyledi: ‘’Bugün türlü antlaşmalar ve çalışmalarla dünyayı ve insanlığı düşündüklerini söyleyen cenahlar ne zaman bizi düşündüler hep biz zarar ettik. Irak’a barış getireceklerdi ne oldu milyonlarca Müslüman hayatını kaybetti. Bugün yine Covid-19 salgınına karşı dünyayı bu hastalıktan kurtarmaya çalışıyorlar. Buradan bakınca iyi niyetliler fakat öte yandan 0,25 centlik ilaca ulaşamadığı için ölen milyonlarca Afrikalı var. Burada en büyük görev bizlere yani Saadet Partili milli görüşçülere düşüyor.  

EYYÜB KARAKUZU

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum