Kurban Bayramında kazalar yine durmadı

Kurban Bayramında kazalar yine durmadı

Kurban Bayramı arefesi ve bayramın ilk üç gününde şehir merkezi ve ilçelerde meydana gelen kazalarda 2 kişi hayatını kaybederken 12 kişide yaralandı.

Arefe günü Karaman yolu üzerinde meydana gelen kazada bir minibüs ile 2 özel otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Akşehir İlçesi’nde meydana gelen kazada Hurşit Ateş yönetimindeki 42 U 1646 plakalı otomobil, Akşehir’in Savaş köyü yakınlarında 42 U 0484 plakalı minibüsle çarpıştı.

 

Kazada, otomobil sürücüsü Hurşit Ateş ağır yaralanırken yanında bulunan Maviş Ateş kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Karapınar ilçesindeki kazada, 30 yaşındaki Sadettin Arıç’ın kullandığı 42 AYD 09 plakalı otomobil,  Murat E. idaresindeki 31 TT 512 plakalı tırla çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Arıç, olay yerinde hayatını kaybetti. 

 

Beyşehir ilçesinde meydana gelen kazada ise Gürol K. yönetimindeki 06 AR 0536 plakalı otomobil, Sarıköy yakınlarında devrildi. Kazada yaralanan  Gürol K. ve Hayriye K. Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

 

Aksaray’dan Konya’ya yaralı getiren Ömer Çini idaresindeki 68 EE 814 plakalı Aksaray Devlet Hastanesi’ne ait ambulans, seyir halindeyken kaygan zeminden dolayı yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada ambulans sürücüsü Ömer Ç., ambulansta bulunan Ahmet C., Battal A.  ve Hasan Ali P.  yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yetkililer ise yaptığı açıklamada kazaların en aza indirilmesi için tatilde olan vatandaşların dönüşlerini son güne bırakmamalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.