Kupayı Başkan Yılmaz’a Getirdiler

Kupayı Başkan Yılmaz’a Getirdiler

TB2L’de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Kazandıkları kupayı kendisine hediye eden sporcuları B...

TB2L’de şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Kazandıkları kupayı kendisine hediye eden sporcuları Başkan Yılmaz, saat ile ödüllendirdi.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi Play-Off Final Grubu’nda oynanan karşılaşmaların ardından şampiyon Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent oldu. Şampiyon olarak 1. Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşayan Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını takdim etti.

Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, Anakent Spor Kulübü Başkanı Kadir Koçak, Büyükşehir Belediyesi Voleybol Şube Sorumlusu Yılmaz Kara, Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Bayar, Büyükşehir Belediyespor Baş antrenörü Ali Burgul, yardımcı antrenörler Ömer Kahyaoğlu ve Saim Uzun ile sporcuların katıldığı ziyarette Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, elde edilen başarıdan dolayı mutluluğunu dile getirdi.

“SAMSUN’A SPORDA ÇOK YATIRIM YAPILDI”

Samsun’a şampiyonluğu kazandıran sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Şehrimize spor tesisleri bakımından çok yatırım yapıldı. Samsun spor şehri oldu diyebiliriz. Futbolda arzu ettiğimiz yerde değiliz ama sportif alt yapı tesisleri itibariyle devlet çok yatırım yaptı. Eskiden bir tane salonumuz vardı şimdi çok sayıda spor tesislerimiz ve salonlarımız oldu. Bu salonları olabildiğince kullanmamız lazım. Sahip olduğumuz alt yapıyı değerlendirmeliyiz. Bu salonların hakkını veren, sportif müsabakaları ve sportif düzenleri kurmamız gerekiyor" diye konuştu.

Sporculara size güvenen insanları mahcup etmediniz diyerek başarılarının devamını dileyen ve 1. Lig’e yükselmelerini temenni eden Başkan Yılmaz, "Başarıyı nezaketiniz ve zarifliğinizle de elde etmeni beni ayrıca mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Başkan Yılmaz, sporcuları ve teknik heyeti ödüllendirdi. Saat hediye eden Başkan Yılmaz, daha sonra kupayı kaldırarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.