Kudüs’ün kurtuluşu, ümmetin kurtuluşu olacaktır

Kudüs’ün kurtuluşu, ümmetin kurtuluşu olacaktır

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) öncülüğünde ‘Kudüs’ün kurtuluşu, ümmetin kurtuluşu olacaktır’ teması ile Kışla Caddesi’nde başlayıp, Mevlana Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın açıklaması ile sona eren Kudüs konvoyu; çok sayıda katılımcı ile gerçekleşti.

Eş zamanlı olarak tüm illerde gerçekleştirilen Kudüs konvoyunda terör devleti İsrail protesto edilirken, İslam Birliği’ne duyulan ihtiyaç bir kez daha hatırlatıldı. AGD Konya Şube Başkanı Ceylani Kılıç, yaptığı basın açıklamasında şöyle konuştu: ‘’Terör örgütü İsrail, 1948 yılından itibaren sistemli olarak devam ettirdiği saldırı ve katliamlarında; Filistinli kardeşlerimizi şehit etmeye, evlerinden ve topraklarından çıkarmaya, masum insanları tutuklamaya, tecavüz, küstahlık ve şımarıklığına Dünya kamuoyunun gözü önünde devam etmektedir. Terör örgütü İsrail’in mübarek Ramazan ayında başlattığı ve Ramazan Bayramı’nda devam ettirdiği saldırılarda; 200’den fazla Filistinli kardeşimiz şehit oldu. Binlerce Filistinli kardeşimiz yaralandı. Düzenlenen çoğu saldırıda ise Kundaktaki bebeklerden, sokakta oynama çağına gelmiş çocuklara, delikanlı genç kardeşlerimizden, hamile annelere, genç yaşlı demeden Filistinli kardeşlerimiz şehit düşmüştür.’’

alt.jpeg

BATILI İNSAN HAKLARI SAVUNUCULARI NEREDE?

Şube Başkanı Ceylani Kılıç, İslam Birliği’ne olan ihtiyacı yeniden hatırlatarak, ‘’Buradan bir kez daha soruyoruz; Nerede batılı insan hakları savunucuları, nerede adalet divanları, nerede uluslararası mahkemeler ve nerede insanlık? Bugün ne yazık ki Birleşmiş Milletler, NATO, ABD ve Avrupa Birliği, Terörist İsrail’in her sapkınlığına el altından ya da açıktan destek olmaktadır. Bu kuruluşların İslam âlemine ve insanlığa zerre kadar faydası yoktur. Kuruluş amaçları Terörist İsrail’i yaşatmak ve İsrail’in terör örgütü olarak Dünya’ya hükmetmesine zemin hazırlamaktadır. Bu işbirlikçi Siyonist örgütlere karşı bir an önce İslam Birliği’nin kurulması gerekmektedir. Bunun yanında ülkemizde yer alan ABD’nin ve Siyonist yapıların İncirlik ve Kürecik başta olmak üzere üstlerinin bir an önce kapatılması gerekmektedir. Öte yandan Terörist İsrail ise vicdan sahibi insanlara haber ulaştırma noktasında çalışmaya yapan basın kuruluşların binalarına saldırmaktadır. İşgalcilerle birlikte Filistinli kardeşlerimize yapılan haince saldırıların, ilk kıblegahımız Mescid-i Aksa’ya karşı küstah baskınların ve tecavüzlerin Dünya kamuoyunda yer almaması için gayret göstermektedir. Ancak saldırıların başladığı ilk günden itibaren Türkiye ve İslam ülkeleri başta olmak üzere Dünya’nın dört bir noktasından Filistinli kardeşlerimize destek mesajları gelmekte, hangi dinden ya da ırktan olursa olsun vicdan sahibi insanlar ellerinde Filistin bayrakları ile meydanlara inip, hep bir ağızdan İsrail’in terörist olduğunu haykırmaktadır’’ şeklinde konuştu.

HUZUR İSRAİL’İN YOK OLUŞU İLE MÜMKÜNDÜR

İsrail’in işgal ettiği topraklardan yakında sökülüp atılacağına işaret eden Kılıç, ‘’Terör örgütü İsrail’in işgal ettiği Kudüs ve Filistin topraklarından sökülüp atılacağı günler çok yakındır. Sadece güçten anlayan İsrail’e, Filistinli kardeşlerimiz ve birlik içerisinde olan Müslümanlar en büyük tokadı yakında vuracaklardır. Dünya’ya ve bölgeye huzur ancak ve ancak Terörist İsrail’in yok olmasıyla gelecektir. Bugün Peygamber Efendimiz(sav)’in başlattığı kutlu yolculuğun izinden giden Hz. Ömer’in, Selahaddin Eyyubilerin, Yavuzların, Abdülhamitlerin, Hasan El Bennaların, Seyit Kutupların, Necmettin Erbakanların, Şeyh Ahmet Yasinlerin, Filistinli direniş önderlerin devam ettirdiği büyük Kudüs yürüyüşünde bayrağı teslim alma vaktidir’’ ifadelerini kullandı.

alt-1.jpeg

BAŞLATTIĞIMIZ MÜCADELE TÜM DÜNYA SİYONİZMDEN KURTULANA DEK SÜRECEK  

Başlattıkları mücadelenin tüm mazlum coğrafyalar siyonizmden kurtulana dek devam edeceğini vurgulayan Şube Başkanı Kılıç, ‘’Bu kutlu yolculukta milyonlarca Kudüs gönüllüsü olarak başlattığımız Büyük Kudüs Konvoyu şu anda tüm Türkiye’de 81 ilde gerçekleştirilmekte ve dualarımızla Filistin’de özgürlük için mücadele eden kardeşlerimizin yanında yer aldığımızı tüm Türkiye’de kardeşlerimiz göstermektedir. Başlattığımız bu mücahedemiz; başta Kudüs olmak üzere tüm İslam beldeleri ve mazlum coğrafyalar kutlu bir zaferle Siyonizm'den kurtulana dek devam edecektir’’ açıklamalarında bulundu.

MAZLUMLAR AYAĞA KALKMADIKÇA ZALİMLER AYAĞA KALKMAZ

Kudüs konvoyunun ardından düzenlenen basın açıklamasında Mescidi Aksa ve Kudüs’e her türlü desteğin verilmesi gerektiğine ışık tutan Şube Başkanı Kılıç, son olarak şunları söyledi: ‘’Kim Kudüs davasını ve Mescidi Aksa'yı siyaseten destekleyebiliyorsa yapsın, medya ile destekleyebiliyorsa yapsın, sosyal medya ile destekleyebiliyorsa yapsın, mali yardım yapabiliyorsa yapsın, bütün bunlardan daha fazlasını yapabiliyorsa yapsın. Şuna inanıyoruz ki mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez! Cenab-ı Allah, Filistinli kardeşlerimizin şehadetlerini kabul etsin. Özgür Mescid-i Aksa ve Filistin için direniş gösteren kardeşlerimize güç ve kuvvet versin. Dünya Müslümanlarının birliğine vesile kılsın. Allah burada toplanan kardeşlerimize, Özgür Mescid-i Aksa'da omuz omuza namaz kılmayı nasip etsin. Özgür Filistin topraklarında kardeşlerimizle beraber bir arada olmayı nasip etsin. Yaptığımız dualar tüm mazlum coğrafyaların kurtuluşuna vesile olsun.’’

son.jpeg

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum