Küçükmuhsine'de Kadir  Gecesi programına yoğun ilgi

Küçükmuhsine'de Kadir Gecesi programına yoğun ilgi

Konya’nın Selçuklu ilçesine bağlı Küçükmuhsine Mahallesi'nde Kadir gecesi programı düzenlendi.

Küçükmuhsinelilerin yoğun katılım gösterdiği Kadir Gecesi programında eller İslam aleminde yaşanan acıların bitmesi için duaya kalktı. İl Vaizi Ahmet Dinç hocanın sohbeti ve teravih namazı ile devam eden gecede Küçükmuhsine Derneği’nin ikramları çocuklar başta olmak üzere herkesi memnun etti. Dernek başkanı Mevlüt Altuntaş, “Böyle mübarek gecelerde mahalle camimizi şenlendirecek etkinlikler yapmayı seviyoruz.

whatsapp-image-2024-04-07-at-10-44-56-2.jpegCamiye gelen çocuklara ufak hediyeler vererek onları sevindiriyoruz. Cemaatimize zemzem, ballı süt ve irmik helvası ikram ettik. Herkes çok memnun oldu. Ramazan münasebeti ile hemşehrilerimizin bize emanet ettiği yardımları da ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize vereceğiz ve bu sene Gazze'de kardeşlerimize de göndereceğiz.

whatsapp-image-2024-04-07-at-10-44-56-3.jpegRabbim herkesin hayrını kabul etsin. Herkesin kadir gecesini kutlarız. Programımıza gelen, gelmeyip gönlü bizimle olan, ikramlar için bize destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Tüm hemşehrilerimizin, İslam aleminin de Ramazan Bayramını kutluyor, sağlıklı ve huzur dolu bir bayram diliyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-04-07-at-10-44-56.jpeg

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.