Küçük ve İşbitirici ailelerinin mutlu günü

Küçük ve İşbitirici ailelerinin mutlu günü

Merhaba Gazetesi Yazarı Süleyman Küçük oğlu Taha Kazım’ı Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici’nin kızı Serra Nur ile evlendirdi.

Merhaba Gazetesi Yazarı Süleyman Küçük oğlu Taha Kazım’ı Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici’nin kızı Serra Nur ile evlendirdi. Kralin Düğün Sarayı’nda gerçekleşen nikah merasiminde Safiye ve Süleyman Küçük çiftinin oğulları Taha Kazım ile Hatice ve Cevdet İşbitirici çiftinin kızları Serra Nur, hayatlarını birleştirdi. 

Genç çiftin nikahını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kıyarken, nikah şahitliklerini ise AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Latif Selvi yaptı. Genç çiftin nikah merasimine Eğitim-Bir-Sen Konya Şube Başkanı Nazif Karlıer, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Hakan Özer, Konya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

HAYIRLI EVLATLAR DİLİYORUM

Nikah törenin ardından konuşan şahitlerden AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum. Hem dava arkadaşlarımızın hem de çalışma arkadaşlarımızın çocuklarının nikahlarında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Kızımıza söz vermiştim. Cenab-ı Hak sevginizi saygınızı yıllar geçtikçe artırsın. Hayırlı evlatlar diliyorum. Yuvayı hanımlar korurlar. Aile cüzdanlarını da en güzel onlar muhafaza ediyor. Allah hayırlı mübarek etsin” dedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman da şunları söyledi: “Bu nikah akdi son derece önemli manaları ortaya koymaktadır. İnşallah kurulan bu birliktelik inancımıza uygun nesillerin yetişmesine vesile olur. Buradaki nikah akdinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Cenab-ı Hak iki cihan saadeti nasip etsin.”

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.