Küçük İkranur Temel Beceri Ve Eğitim Merkezinde Hayata Tutunuyor

Küçük İkranur Temel Beceri Ve Eğitim Merkezinde Hayata Tutunuyor

Malatya’da ilk ve tek olan Büyükşehir Belediyesi Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’nde 4-6 yaş çocuklara yönelik eğitim programları yoğun bir şekilde sürüyor. Özellikle çocukların kemik ve ka...

Malatya’da ilk ve tek olan Büyükşehir Belediyesi Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’nde 4-6 yaş çocuklara yönelik eğitim programları yoğun bir şekilde sürüyor. Özellikle çocukların kemik ve kas yapılarını güçlendirmek için eğitim programlarının düzenlendiği Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi İkranur Bütün için ayrı bir anlam ifade ediyor.

Fiziksel anlamda motor becerisine ihtiyacı olan İkranur Bütün, 4 ay önce Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’ne gelerek, öğretmeni Bayram Ayaz eşliğinde çalışmalara başladı ve kas yapısının güçlendirilmesi noktasında önemli mesafeler kat etti.

Çocuklarını haftada iki gün Cemal Aslan Temel Beceri ve Eğitim Merkezi’ne getirdiklerini ve çok memnun kaldıklarını belirten İkranur’un anne ve babası, İkranur’un fiziksel anlamda motor becerisine ihtiyacı olduğunu belirterek İkranur’un kas ve kemik yapısının eğitimlerden sonra daha da güçlendiğini söyledi.

Temel Beceri ve Eğitim Merkezine gelen çocukların hem fiziksel, hem de sosyal anlamda her şeyi düşünebildiğini ifade eden Fuat ve Emine Bütün Çifti, İkranur’un bu süreçte düşünme kabiliyetinin de geliştiğini söyledi.

Temel Beceri ve Eğitim Merkezi sayısının Malatya’da çok az olduğunu kaydeden İkranur’un anne ve babası, Büyükşehir Belediyesinden bu gibi yerlerin sayısını arttırmasını isteyerek böyle bir merkezin oluşturulmasına katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.