Kripto para borsası Thodex'te büyük vurgun!

Kripto para borsası Thodex'te büyük vurgun!

Türkiye’nin en çok bilinen kripto para borsalarından olan Thodex’ın CEO’su Faruk Fatih Özer’in yurt dışına kaçtığı iddia edildi.

Birçok tanınmış kişiyle sponsorluk anlaşması bulunan ve yüz binlerce kişinin kripto para yatırım aracı olarak kullandığı Thodex’in CEO’su Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile yurt dışına kaçtığı konuşulyor.

Günlerdir resmi internet sitesinse giriş yapılamayan Thodex’in Twitter hesabından "2017 yılından beri sizlere kaliteli hizmet vermekte ve hizmet kalitemizin daha da artması adına gece gündüz çalışmaktayız. Kullanıcılarımızın memnuniyetini esas alarak, bu güne kadar ülkemizde bir çok yeniliğe imza attık ve Amerika Birleşik Devletlerinden aldığımız lisans ile global anlamda sektörde ilk lisanslı Türk Şirketi olduk.

Son 2 yıllık süreçte kripto varlıklara duyulan ilginin artması ve büyük aktörlerin sektöre dahil olması ile birlikte, borsaların büyümesi ve yeni adımlar atması da kaçınılmaz hale gelmiştir. İsmini anlaşma süreci tamamlandığında duyuracağımız dünya çapında bilinirliği olan banka ve fon şirketleri, uzun süredir, şirketimize yatırım yapmak istemekte ve ortaklık teklifinde bulunmaktadır. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına gelen ortaklık teklifini olumlu değerlendirme kararı alınmıştır. Bu sürecin tamamlanabilmesi için işlemlerin durdurulup devir sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Süreç ise yaklaşık 4-5 iş günü sürecektir. Bu süre zarfında kullanıcılarımıza düzenli olarak bilgilendirme sağlanacaktır.” duyurusu yapıldı.

THODEX CEO’SU 2 MİLYAR DOLAR İLE KAÇTI

Dün gece itibariyle Habertürk Thodex CEO’su Faruk Fatih Özer’in yurt dışına kaçtığı haberini yayınladı. Söz konusu haberde “Son 24 saattir internet sistemlerini kapatan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in yaklaşık 2 milyar dolarla (kripto varlık) dün akşam saat 18'de İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına çıktığı iddia edildi. Borsanın kapanması ile mağdur olan 391 bin yatırımcının avukatlarından Oğuz Evren Kılıç, Özer'in Tayland'a gitmiş olabileceğini söyledi. Avukat Kılıç, Thodex'te birkaç gündür para transferi sıkıntısı olduğunu, en son sitenin kapatıldığını ve yatırımcılar arasında panik başladığını söyledi. Bu durum kısa süre önce Çiftlikbank adıyla yaptığı dolandırıcılıktan sonra Uruguay'a kaçan Tosuncuk adı konulan Mehmet Aydın'ı da hatırlattı.” İfadelerine yer verildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum