Koyuncu Petrol'ün çevreci projesi örnek oldu

Koyuncu Petrol'ün çevreci projesi örnek oldu

Konya Eski Sanayi kavşağında bulunan Koyuncu Petrolleri Bedir İstasyonuna getirilen kapaklar Omurilik Felçlilerine umut olmaya devam ediyor.

2011 yılından itibaren Koyuncu Petrolleri, Shell ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından yürütülen plastik kapak toplama projesi kapsamında toplanan tüm kapaklar, gelirin tamamı tekerlekli sandalye alımında kullanılmak üzere dönüştürülüyor.

10-4.jpg

Koyuncu Akaryakıt Genel Müdürü Osman Erkal, engelli vatandaşların günlük hayatta yaşadıkları zorlukların farkında olduklarını belirterek şunları söyledi : “Shell ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile yapılan işbirliği sonucunda engelli vatandaşlarımıza hareket serbestliği sağlayacak, onların yarınlara daha umutla bakabilmesine bir adım da olsa katkıda bulunabilecek bu organizasyon ile kapak toplama projemize devam ediyoruz. Sadece akaryakıt istasyonlarımız da bizlerin topladığı kapaklar değil, dışarıdan vatandaşlarımızın da çok büyük desteğini alıyoruz. Omurilik Felçlilerinin yaşadıkları bu zorlukların azalmasında Koyuncu Petrolleri olarak bizimde bir katkımız varsa,ne mutlu bize” diyerek sözlerine son verdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum