Kosova Milli Takımında Zymer Bytyqi rüzgarı

Kosova Milli Takımında Zymer Bytyqi rüzgarı

onyaspor’lu kanat oyuncu Zymer Bytyqi forma giydiği Kosova milli takımında fırtına gibi esti. Tecrübeli futbolcu attığı gol ile takımının galibiyetinde büyük rol oynadı

Konyaspor’un başarılı futbolcusu Zymer Bytyqi, Milli takımda fırtına gibi esiyor. 25 yaşındaki yıldız futbolcu, Kosova Milli Takımı’nın Kuzey İrlanda ile oynadığı karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıkarak 90 dakika sahada kaldı.

Sergilediği performansla göz dolduran yeşil-beyazlı ekibin yıldız futbolcusu, 19.dakikada attığı gol ile takımının ikinci golünü kaydederken takımının sahadan galibiyet ayrılmasında büyük pay sahibi oldu. Konyaspor forması altında 37 maçta 8 gol 7 asistlik katkı sağlayan Bytqi, Milli Takım altında ise ilk golünü kaydetti.

TRANSFERİN GÖZDESİ

Konyaspor başarılı bir sezon geçiren Zymer Bytyqi, transferinde gözdesi haline geldi. 25 yaşındaki yeşil-beyazlı yıldıza Süper Lig ve Avrupa’dan bazı kulüplerin talip olduğu ifade edildi. Konyaspor ile 30 Haziran 2023 yılına kadar sözleşmesi devam eden genç yıldıza gelen tekliflerin değerlendirildiği öğrenildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum