Köseoğlu ailesinin kederli günü

Köseoğlu ailesinin kederli günü
Eski Basın İlan Kurumu Muğla İl Müdürü ve eski Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkanı Mehmet Ali Köseoğlu ile Meram Belediyesi personeli Bedir Köseoğlu'nun babaları Süleyman Köseoğlu vefat etti.

Eski Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla İl Müdürü ve eski Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi önceki başkanlarından, BİK Konya bölge müdürlüğü çalışanı Mehmet Ali Köseoğlu ile Meram Belediyesi personeli Bedir Köseoğlu’nun babaları Süleyman Köseoğlu hayatını kaybetti.

Merhum Süleyman Köseoğlu için öğleyin Hacıveyis Camii’nde cenaze namazı kılındı. Dualarla uğurlanan Köseoğlu’nun cenazesi, Üçler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

konya-da-koseoglu-ailesinin-ac-1773660052-ilqjef-1.webp

Cenaze törenine Köseoğlu ailesinin yakınlarının yanı sıra siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda isim katıldı. Katılımcılar, aileye taziyelerini ileterek başsağlığı dileğinde bulundu.

Merhaba Gazetesi olarak merhum Süleyman Köseoğlu'na Allah'tan rahmet, Mehmet Ali Köseoğlu ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Kaynak:Muharrem Dursun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.