Koronavirüs sürecinde sağlık çalışanını mağdur ettiler!

Koronavirüs sürecinde sağlık çalışanını mağdur ettiler!

İnternet üzerinden satış yapan bir işletme koronavirüs sürecinde sağlık çalışanını mağdur etti. Başına gelenleri anlatan Diş Hekimi Ali Kurt, “Bu tür firmalar insanların güvenini kırıyor” dedi.

Uşak'ta faaliyet gösteren Diş Hekimi Ali Kurt klinikte kullanmak amacıyla Cağ Dental İmplant isimli firmadan 750 lira karşılığında dezenfektan cihazı aldı. Ürünü kendisine teslim edilmesinden sonra denemek amacıyla çalıştıran Kurt, cihazın çok gürültülü çalıştığını fark etti. Satın aldığı firmayı arayarak ürünü iade etmek istediğini belirten Kurt'un daha sonra başına gelenler ise pes dedirtti.

ÖNCE İADE ALIRIZ DEDİ SONRA SÖZÜNDEN CAYDI!

Ürünü iade etmek için firma ile görüştüklerini belirten Diş Hekimi Ali Kurt, “Üründen memnun kalmadık. İade etmek için firmayla görüştük.Yetkili kişi tamam diyerek ürünü kargo ücretini ödeyip göndermemizi istedi. 100 lira kargo parası ödeyip cihazı Kayseri'ye gönderdik. Daha sonra firma bizi arayarak cihazı iade alamayacaklarını söyledi” açıklamalarında bulundu. “Ürünü satıcıya güvenip sipariş ettik" diyen Kurt,  "Biz satıcıya itimat ederek sipariş verdik. Siparişin ardından sıkıntı olduğunu ve iade etmek istediğimiz söyledik. Önce tamam dediler sonra sözlerinden döndüler. Ayrıca %100 Türk malı diye sattıkları ürünün Kore menşeli olduğunu öğrendik.” ifadelerini kullandı.

BU TÜR FİRMALAR İNSANLARIN GÜVENİNİ KIRIYOR

Yaşadığı mağduriyeti anlatan Kurt, konuşmalarını şu şekilde tamamladı: "Ben yaşamış olduğumuz mağduriyetle ilgili bir paylaşım yaptım. Söz konusu firmanın yetkilisi İbrahim Çağlarbaş bu paylaşımdan sonra zeytinyağı gibi suyun üzerine çıkmaya çalıştı. Sorunun kaynağı bizmişiz gibi kendi hesabından paylaşım yaptı. Buna benzer olaylar yüzünden insanlar birbirlerine güvenmez oldu. Siz siz olun alışveriş yapacağınız firmaları araştırın. Biz hastalara faydalı olmak isterken böyle davranışlar bizi yaralıyor ancak asla hastalarımıza hizmet sunmaktan vazgeçmiyoruz". 

Diş Hekimi Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

screenshot-20200611-002614-whatsapp-01.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.