Korktuğumuz başımıza geldi!

Korktuğumuz başımıza geldi!

Bu sezon iç sahada tek galibiyet alan yeşil-beyazlı ekibin evindeki performansı Kasımpaşa maçı öncesinde taraftarı tedirgin ediyordu. Karşılaşma sonunda ise korkulan oldu ve Konyaspor yine bir iç saha maçından 3 puansız ayrıldı.

İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 24. hafta maçında sahasında en yakın takipçisi Kasımpaşa ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip ateş hattından uzaklaşma adına büyük önem taşıyan maçta rakibiyle golsüz berabere kalarak kritik bir maçta daha önemli puanlar kaybetti

Bu sezon iç sahada tek galibiyet alan yeşil-beyazlı ekibin evindeki performansı Kasımpaşa maçı öncesinde taraftarı tedirgin ediyordu. Karşılaşma sonunda ise korkulan oldu ve Konyaspor yine bir iç saha maçından 3 puansız ayrıldı. Şuana kadar evinde 12 karşılaşma oynayan İttifak Holding Konyaspor sahasında sadece Kayserispor’u mağlup edebildi. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada Ankaragücü, Antalyaspor, Denizlispor, Gençlerbirliği Gaziantep Futbol Kulübü ve Kasımpaşa ile berabere kaldı. Bu sezon puan almakta ve gol atmakta zorlanan İttifak Holding Konyaspor sahasında oynadığı 11 maçta 6 gol atarken kalesinde ise 14 gol gördü.

KRİTİK MAÇLARI KAZANAMADI

İttifak Holding Konyaspor kümede kalma adına oynadığı önemli maçlarda rakiplerini yenemedi. Yeşil-beyazlı ekip son olarak en yakın takipçisi Kasımpaşa ile sahasında 0-0 berabere kaldı .Yeşil-beyazlı ekip bundan sonra daha zorlu rakiplerle karşı karşıya gelecek.

Konyaspor geride kalan 5 haftada kritik maçlar oynadı. Bu maçlardan istediği sonuçları alamayan yeşil beyazlı ekip ateş hattından da çıkamadı. Geride kalan haftalarda Antalyaspor ve Denizlispor’dan birer puan alan Konyaspor rakip Göztepe’den ise puan çıkartamadı. Konyaspor Kayserispor maçında ise 2-0 öne geçmesine rağmen son dakika yediği golle sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Son olarak ise en yakın takipçisi Kasımpaşa ile sahasında karşılaşan Konyaspor bu maçtan da galibiyet alamadı. Yeşil-beyazlı ekip önemli rakiplerle oynadığı 5 haftadan sadece 4 puan çıkarabildi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum