Korkmaz’ın yoğun mesaisi başladı 

Korkmaz’ın yoğun mesaisi başladı 

İttifak Holding Konyaspor, Bülent Korkmaz yönetiminde Fenerbahçe karşılaşmasında alınan galibiyetten sonra tam çıkışa geçecekken, koronavirüs nedeniyle ligler ertelenmişti. Korkmaz’ın yoğun mesaisi tekrar başlarken tecrübeli teknik adam takımı ligde tutma

İttifak Holdoing Konyaspor’da  12 haziran tarihinde başlayacak maçlar için hazırlıkları devam ediyor. Takımın  başında 5 maça çıkan ve kalan 8 maçta en fazla puanı alarak takımı  ligde tutmak isteyen teknik dörektör Bülent Korkmaz: “Tek düşüncem Konyaspor’u ligde bırakmak. Uzun vadeli planlar yapmıyorum. Hafta, gün planı yapıyorum. İlk planım Konyaspor’u ligde bırakıp sonrasına o zaman bakmak” diye konuştu.

Ligin 8.haftasında sahasında oynadığı ve Yeni Malatyaspor’a 2-0 kaybedilen karşılaşma sonrasında adeta bir çöküş yakalamıştı. Aldığı kötü sonuçlardan sonra küme düşme potasına düşen Yeşil-Beyazlılar, Denizlispor ile içerde oynanan karşılaşma sonrası Teknik Direktör Aykut Kocaman’la karşılıklı olarak anlaşıp yollarını ayırmıştı. Kocaman’ın ardından Anadolu Kartalı’nın başına geçen Bülent Korkmaz yönetiminde ise Konyaspor, Fenerbahçe karşısında galip gelerek 7 hafta sonra 3 puanın sahibi olmuştu.

Bülent Korkmaz Konyaspor’un başında 5 maça çıktı. Fenerbahçe’yi 1-0 yenen yeşil-beyazlı ekipte teknik adam Korkmaz daha önceki 4 maçta 3 beraberlik 1 yenilgi almıştı  İttifak Holding Konyaspor, Bülent Korkmaz yönetiminde ilk kez kazandı.Aykut Kocaman sonrası Konyaspor'da göreve başlayan teknik direktör Bülent Korkmaz, galibiyetle tanıştı. Korkmaz idaresindeki yeşil-beyazlı temsilcimiz, Fenerbahçe maçı öncesi oynanan 4 karşılaşmada 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak hiç kazanamamıştı. TFF Süper Lig’de Göztepe karşılaşmasıyla ilk maçına çıkan Bülent Korkmaz, takımını maça iyi hazırlamasına ve maçın kontrolünü elinde bulundurmasına karşın ilk karşılaşmada rakibine 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. Ardından Korkmaz yönetiminde, 4 karşılaşmaya çıkan Yeşil-Beyazlılar, 1 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Söz konusu karşılaşmalarda Kayserispor, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarından beraberlikle ayrılan Anadolu kartalı bu karşılaşmaların hepsinden de oyunun mutlak üstünü olmasına karşın bir türlü galip gelemedi. Ligler ertelenmeden önce Fenerbahçe’yi sahasında ağırlayan Anadolu Kartalı o karşılaşmada ise muhteşem bir performans sergiledi. Maçta 9 kişi kalmasına karşın rakibini Riad Bajic’in harika golüyle 1-0 mağlup eden Yeşil-Beyazlılar, hem ligde kalma adına kritik bir galibiyet elde etmiş hem de kaybolan özgüvenini tekrardan sağlamıştı. Konyaspor kalan 8 maçta alabileceği maksimum puanı  alarak ligi rahat bir konumda tamamlamak istiyor.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum