Korkmaz imzayı attı 

Korkmaz imzayı attı 

İttifak Holding Konyaspor, teknik direktör Bülent Korkmaz ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Korkmaz, Konyaspor’un imkanları ve Konya şehrinin futbola olan bakışı nedeniyle kendini ve ekibini buraya gelerek şanslı gördüğünü söyledi 

Konyaspor, Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz'ı getirdi. Bülent Korkmaz için bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. 

Konyaspor, Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz'ı getirdi. Bülent Korkmaz için bugün Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi. Törene Konyaspor 2. Başkanı Selçuk Aksoy, yöneticiler ve Korkmaz’ın yardımcıları katıldı.

Törende konuşan İkinci Başkan Selçuk Aksoy “Konyaspor hedefleri doğrultusunda belli bir başarıya koşan bir camia. Maalesef beklenen skorların gelmemesi, beklentilere karşılık verememek bizi bu duruma getirdi. Aykut hocamızla karşılıklı yollarımızı ayırdık. Biz ona teşekkür ettik o bize teşekkür etti. Bundan sonraki hayatında Aykut hocamıza başarılar diliyoruz. Pazar günü yapmış olduğumuz yönetim kurulu toplantımızda yetki aldık ve birkaç görüşme neticesinde takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz Bülent hocamızla anlaşma sağladık. Ümit ediyorum Konyaspor bütün camiasıyla başarılara koşarak, emin adımlarla özlenen hedeflere ulaşacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok” dedi.

Törende konuşan Bülent Korkmaz ise, "Biz ekip olarak çok şanslıyız diyebilirim. Çok güzel bir şehre, tesisleri çok güzel, stadı çok güzel olan ve taraftarlarıyla bütünleşen bir kente geldik. Bu bizim için büyük bir şans. Burada olmaktan ekip olarak çok mutluyuz. Tabi ki bu mutluluğumuzu güzel sonuçlar alarak taçlandırmak gerekir. Aykut Kocaman ağabeyime, hocama teşekkür ederim. Burada çok önemli başarılara imza attı. Bu bize yol gösterdi. İleriki dönemlerde umarım bizde bu başarıları devam ettiririz. Bu şehir bu taraftar bunu hak ediyor. Biz Konya'ya geldiğimizde kendimizi tam bir deplasman takımı olarak görürdük. Bu imkanı bize verdikleri için ayrıca teşekkür ederim. İnşallah Konyaspor'un düşündüğü ve istediği hedeflere ekip olarak ulaşırız" dedi.
DAHA ÜRETKEN BİR TAKIM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ 
Kadro yapısı olarak Türkiye'nin en çok koşan takımına sahip olduklarını belirten Korkmaz, "Kadro yapısı olarak Türkiye'nin en çok koşan takımına, oyuncularına sahibiz. Bu bir avantajdır. Her teknik adamın belli bir planı, oyun anlayışı vardır. Biz de zaman geçtikçe oyuncu veya sistem üzerinde değişiklik yapabiliriz. Ama şu an için mevcut sistemi sürdürmeyi düşünüyoruz. Daha üretken bir takım yapmayı düşünüyoruz. Bizde zaten bugünden itibaren oyuncularla birebir konuşarak onlara gerekli yardımı yapacağız. Sahada belirleyici olan oyunculardır. Onların performansları nasıl olursa sonuçlarda o kadar iyi olur" diye konuştu.
İNANMASAK BURAYA GELMEZDİK 
Konyaspor'un ligde kalacağına inandığını belirten tecrübeli teknik adam, "Kadro olarak bu kadronun bu ligde kalacağına inanıyoruz. İnanmasak buraya gelmezdik. Oyunculara güvenim sonsuz. Çok yetenekli oyuncular var. Üst üste alacağımız galibiyetlerle bu sorunun üzerinden geleceğiz diye düşünüyorum. Konya bir futbol şehri. Tesisler, stad mükemmel. Bunlar her zaman kulüp için teknik direktör için avantajdır. Çok karakterli bir oyuncu grubu var. Zaman geçtikçe birbirlerimizi daha iyi tanıyacağız" şeklinde konuştu.
OFANSİF ANLAMDA DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Bugünden itibaren çalışmalara başladıklarını belirten Bülent Korkmaz, "Özellikle ofansif anlamda taktik olarak daha fazla yoğunlaşacağız. Elimizde yetenekli, sonucu belirleyecek oyuncular var. Zihinsel olarak bunu çalışarak halledeceğiz. Bu oyuncuların bunun üstesinden geleceğini düşünüyorum. Zaman geçtikçe farklılıkların olması lazım. Zamana bırakmak gerekir. Bir anda birçok şeyi değiştiremezseniz. Tabi alınacak sonuçlar bunu gösterecek" dedi.
FERHAT TÜRKOĞLU

whatsapp-image-2020-02-12-at-16.19.28.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum